Bir Oyuncu Daha Trabzonspor'a İhtar Çekti!

İsa Kethüda
11.03.2023 - 13:38 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 13:51

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifa etmesi, Abdullah Avcı'nın görevi bırakması ve futbolcuların da ihtar çekmesiyle çalkalanıyor.

Bir Oyuncu Daha Trabzonspor'a İhtar Çekti!

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifa etmesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı da görevini bıraktı. 25 Mart'ta Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek olan bordo-mavili takımda Bruno Peres, Jean-Philippe Gbamin ve Jens Stryger Larsen'in alacakları nedeniyle kulübe ihtar çektiği iddia edilmişti. 

Koita kulübe ihtar yolladı

Bu üç oyuncunun dışında bir oyuncu daha kulübe ihtar yolladı. Bordo-mavili takımdan sezon sonuna kadar Kasımpaşa'ya kiralanan Fode Koita'nın alacaklarının ödenmesi için ihtar yolladığı belirtildi.

650 bin Euro’luk alacağı var

61saat sitesinde yer alan habere göre; 650 bin Euro’luk (13 milyon TL) alacağı için Trabzonspor’a ihtar yollayan Koita’nın Trabzonspor’a 2 haftalık süre verdiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor'da yeni teknik direktör adayı!
Habere Git

Başkanlık görevinden istifa eden Ahmet Ağaoğlu döneminin ilk transferlerinden olan Koita’ya Trabzonspor yıllık 1.5 milyon Euro maaş ödemesi yapıyor.

Ertuğrul Doğan ödemeyi yapacak

Oyuncunun ihtarı sonrası tüzük gereği görevde bulunan Başkan adayı Ertuğrul Doğan’ın 25 Mart’a kadar oyuncuya ödeme yapacağı öğrenildi.

Öte yandan, Fırtına ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Gineli forvet, söz konusu çıktığı 21 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a hacker şoku!
Habere Git

Bu sezon Kasımpaşa ile ise 7 maçta sahaya çıkan Koita, 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler