Bir Peri Masalı Yaşanır mı? Gaziantep FK

05.01.2021 - 19:00 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 19:31

Sumudica, Gaziantep FK ile çıktığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Liderlik koltuğuna oturan Gaziantep FK bu sezon yenilmeyi unuttu. Peki Gaziantep FK kaç maçtır yenilmiyor ve en son kime yenildi? Ayrıca tek yenilgisini hangi maçta aldı? İşte Tüm detaylar...

Bir Peri Masalı Yaşanır mı? Gaziantep FK

Ali BOZKURT - AJANSSPOR DETAY

 

Son haftalarda oynadığı futbolla büyük takımlara mesaj veren Gaziantep FK, lmaç fazlasıyla da olsa liderliğe yükseldi. Sumudica’nın öğrencileri, Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK, evinde Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek yenilmezliğini devam ettirdi.

15 maçtır bileği bükülmeyen Gaziantep FK, puanını 31'e çıkardı. Süper Lig’de oynadığı futbolla takdir kazanan Güney ekibi, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmadan sadece ilk hafta Galatasaray'a yenildi.

Muhammet’in çıkışı

Gaziantepspor’da genç bir oyuncuyken dikkat çeken Muhammet Demir, Trabzonspor’a transfer olduktan sonra bekleneni veremedi. Çıkış yaptığı kentin yeni takımı Gaziantep FK ile yolu kesişen Muhammet Demir, hem oynadığı oyunla hem de attığı gollerle adından tekrar söz ettirmeye başladı. Oyuncu, bu sezon forma giydiği 15 maçta 6 gol attı, 4 asist  yaptı. Ayrıca birçok gol pozisyonun başlangıcını da yapan isim oldu…

Maxim bahar yaşıyor

 

Gaziantep FK'da çıkış yapan diğer oyuncu ise Ruman Maxim oldu. 14 karşılaşmada aforma şansı bulan Maxim 7 gol atarak Gaziantep FK’in bu sezon üst sıralarda yer almasını sağladı. Kilit paslarda %64 gibi bir yüksek istatistiği olan Maxim, kazandığı topların %70’ini başarılı olarak rakip sahasına atmayı başardı.

Bir Peri Masalı Yaşanır mı?

 

Birçok futbolsever Sumudica’nın takımını izlemekten keyif alıyor. Ligde ilk 16 hafta geride kaldıktan sonra Güney takımı artık zirve yarışı veriyor. Sumudica’nın bu yarışta geri kalmayı kabullenmeyeceği görülüyor. Birçok karşılaşmada hakem hatalarından dolayı puan kaybettiklerini ileri süren Gaziantep FK, bu çizgisini sürdürürse yeni bir peri masalı yazılabilir.  

Senin için hazırladığımız haberler