Mergim Berisha'nın eşini kızdırdılar! "Hayallerinizde bile başaramazsınız"

13.02.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 16:30

Fenerbahçeli taraftarlar, 2-1 kazanılan Giresunspor maçında elmacık kemiği kırılan Serdar Dursun'un yerine oyuna dahil olan Megim Berisha'nın eşini kızdırdı. İşte detaylar...

Mergim Berisha'nın eşini kızdırdılar! "Hayallerinizde bile başaramazsınız"

2. dakikada 1-0 geriye düşmesine rağmen Valencia ve Pelkas'ın golleriyle Giresunspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'den Serdar Dursun'un sakatlığı üzüntü yarattı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Serdar Dursun 10 dakika sonra aldığı darbe sonucu elmacık kemiğinin kırılması nedeniyle maça devam edemedi.

Berisha'nın eşi Vesa'yı kızdırdılar

Serdar Dursun'un yerine 58. dakikada Mergin Berisha dali olmuştu. Performansı nedeniyle eleştirilerin odağındaki Fenerbahçeli futbolcu Berisha'nın eşi Vesa Berisha, sosyal medyadan sert açıklamalar yaptı. 

"Bunu hayallerinizde bile başaramazsınız"

Kendilerine gönderilen mesajlara sinirlenen Vesa Berisha, "Çok komik. Çoğu taraftarın antrenör olduğunu bilmiyordum! Benim eşim bir futbolcu ve siz bunu hayallerinizde bile başaramazsınız" paylaşımını yaptı.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe moral buldu, G.Saray'da çöküş devam ediyor! İşte son puan durumu...
Habere Git

Daha önce de oldu

Alman futbolcu Berisha'nın eşi Vesa Berisha daha önce de kendisine gönderilen yorumlar ve mesajlar nedeniyle Fenerbahçe taraftarlarıyla polemikler yaşamıştı.

5 milyon Euro'ya transfer oldu

Fenerbahçe'nin sezon başında Salzburg'tan 5 milyon Euro'ya kattığı 23 yaşındaki Alman santrfor 24 maçta forma giyerken, 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler