Son Dakika | Elazığspor, Ligden Çekilme Kararı Aldı

Burak Alaca
21.02.2023 - 17:20 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 17:38

Son dakika spor haberi: Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen spor kulüpleri arasında yer alan Elazığspor ligden çekildi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Elazığspor, Ligden Çekilme Kararı Aldı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Elazığspor yetkilileri resmi başvurusunu TFF'ye iletti. Elazığsporlu yetkililer; depremden etkilenen ve OHAL kapsamındaki iller arasına eklenen Elazığ şehrinin olumsuz etkilendiğini belirterek başvuru yaptı.

Elazığspor'un ligdeki durumu

3. Lig 1. Grup'ta yer alan Elazığspor; 21 haftalık süreçte 6 galibiyet, 6 beraberlik ile 9 mağlubiyet elde etti ve 24 puanla 11. sırada yer aldı.

9 takım ligden çekildi

Yaşanan deprem felaketinin ardından Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’den toplam 9 takım ligden çekildi. Süper Lig’den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Toto 2. Lig’den Adanaspor, Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig’den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Lig’den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun kalan kısmında mücadeleye çıkmayacak. TFF, bu takımların gelecek sezon aynı ligden devamına karar verirken bu sezon kalan maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verdi.

İlgini Çekebilir
İki takımın çekilme talebine ret
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler