Bir zamanlar Yılmaz Vural ve Sergen Yalçın...

Feride Kara
03.02.2022 - 17:51 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 18:56

69 yaşındaki antrenör Yılmaz Vural sosyal medya hesabından Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı

Bir zamanlar Yılmaz Vural ve Sergen Yalçın...

Türk futbolunun renkli simalarından Yılmaz Vural sosyal medya hesabından Sergen Yalçın ile gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. Vural "Canım kardeşim zaman ne çabuk geçiyor." yazarak anılarını tazeledi. 

Sergen'e övgü dolu sözler

Yılmaz Vural geçen sezon Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran Sergen Yalçın ile ilgili övgü dolu sözler söylemişti. Vural "Sergen'in başarısıyla mutlu oluyorum. Dile kolay, yıllarca Anadolu'da başarılı olduğu için Beşiktaş'ta. İnşallah Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olur. Sonuçlara bakılmasın, ne yapıyor ediyor ona bakılsın. Sergen kardeşimin şampiyon olmasını istiyorum. Kısıtlı imkanlarla doğru işler yapıyor." diye konuşmuştu.

35 yılda 30 takım çalıştırdı

69 yaşındaki Yılmaz Vural Malatyaspor takımında, 1986-1987 sezonunda, önce yardımcı antrenör ardından da teknik direktör olarak kariyerine başladı. Daha sonra Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere birçok kulübün teknik kadrosunda başı çekti. Şu anda hiçbir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural, en son Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımının başına geçerek mavi-beyazlı ekiple birlikte 35 yıllık antrenörlük kariyerine 30 takım sığdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler