"Birçok kişi o maç yüzünden hasta"

04.05.2020 - 18:50 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 18:57

"Birçok kişi o maç yüzünden hasta"

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkisini her geçen gün arttıran koronavirüsü, futbol üzerindeki ağırlığını her geçen gün hissettiriyor. Tüm dünyaya yayılan hastalığın sebepleri halen araştırılırken, Avrupa'da salgın hastalığın yayılmasının en büyük nedenlerinden birinin Valencia-Atalanta maçının oynanması başlıca nedenlerden biri olarak gösteriliyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"O maçı oynamamız berbat bir durumdu"

Marca'da yer alan habere göre Valencia'nın sol beki Daniel Wass, Valencia-Atalanta maçı yüzünden birçok arkadaşının hastalandığını itiraf etti. Wass: "Atalanta'ya karşı o maçı oynamamız berbat bir durumdu. Takımdaki birçok arkadaşım oynadığımız maç yüzünden hastalandı. Keşke şu an Danimarka'da olsaydım. Danimarka, İspanya'ya göre daha güvenli bir durumda. Ailem ve arkadaşlarım şu an orada" ifadelerini kullandı.

"40 bine yakın taraftar..."

Öte yandan Bergamo'daki Giovanni Hastanesi'nin direktörü Luca Lorini, Valencia-Atalanta maçının oynanmasının hata olduğunu belirterek, söylenenleri kabul etti. Lorini: "O maçta 40 bine yakın taraftar vardı. Ben eminim ki oradaki taraftarlar gol sonrası sevinçlerinde birbirlerine sarıldılar ve öptüler. 4 gol oldu. O taraftarların 4 kez sarıldıklarını düşünün. Bu inanılmaz bir etki. Böyle bir durumda herkesin enfekte olması çok normal" açıklamalarını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler