İstanbulspor'da Fatih Tekke, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
20.12.2022 - 23:42 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 23:52

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur mücadelesinde Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke maç sonu değerlendirmede bulundu..

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

İstanbulspor,  Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur mücadelesinde Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Maçın golleri 31.dakikada Joshua King ve 34.dakika ile 54.dakikada Michy Batshuayi'den geldi. İstanbulspor son dakikalarda farkı 2'ye indirdi. 90+3'te J.Topalli İstanbulspor'un tek golünü kaydetti.

Maç sonu İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

"Biz kendi seviyemizi biliyoruz"

Karşılaşmada bireysel hatalardan dert yanan Tekke, "Oynadığımız takımın belli bir ritmi olan. Ön alan baskısı yapan direkt hücum yapan bir takım. Kaliteli oyuncuları var. Biz kendi seviyemizi biliyoruz. Bugün yapmak istediğimiz şeyler top rakipteyken şekil olarak iyiydi ama olmadı. Bireysel hatalarla gol yedik." dedi.

"Kupada ilerlemek istiyorduk"

Kupaya veda ettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Tekke, "Fenerbahçe'ye karşı gol bulmak kolay değil. Biz iyi çalıştık. Bizim rakibimiz Fenerbahçe değil ama kupada ilerlemek istiyorduk. Şansımız olabilirdi. Bu kadar kolay top kaptırırsak şansımız fazla kalmıyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Eksiklerimiz herkes tarafında biliniyor. " dedi.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe'ye iki maçta da gol atmam güzel"
Habere Git

"Her maça kazanmak için çıkıyoruz"

Takımının kolay gol yememesi için çalıştıklarını ifade eden Tekke, "Galatasaray araya girmeden en coşkulu takımıydı, deplasmana gideceğiz. Kolay maç yok ama bizim daha sert durmamız gerekiyor. Çok daha sert olmamız lazım. Rakiplerimiz bizi cezalandırır. Bizim kolay gol yemememiz gerekiyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbulspor veda etti

Ziraat Türkiye Kupa'sına 4. turdan dahil olan İstanbulspor, Etimesgut Belediyespor'u yenerek adını 5. tura yazdırmıştı. İstanbulspor kupaya 5. turda veda etti.

İşte Fenerbahçe-İstanbulspor maçının golleri

GOL - 31. dakikada Crespo’nun savunmanın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Joshua King, sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı. 1-0

GOL - 34. dakikada Szalai’nin uzun pasında defansın arkasına hareketlenen Joshua King, ceza sahasına girdikten sonra müsait durumdaki Batshuayi’yi gördü. Bu futbolcu topu boş kaleye gönderdi. 2-0

İlgini Çekebilir
Fener, 3 hedefle 2023'e
Habere Git

GOL - 54. dakikada Joshua King’in pasında topla buluşan Batshuayi, soldan ceza sahasına girip Oğuzhan Berber’i çalımladı ve çaprazdan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

Son sözü Topalli söyledi

GOL - 90+3. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Ethemi'nin uzaktan sert şutunda kaleci İrfan Can'ın müdahale ettiği top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. Bu pozisyonda Topalli, rakibinden önce davranarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-1

Senin için hazırladığımız haberler