Biri feda, diğeri kâr edecek! Muslera ve Marcao planı...

12.10.2020 - 09:38 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 09:47

Galatasaray'da Muslera ve Marcao'nun geleceği belli oldu mu? Muslera ile kaç yıllık sözleşme yapılacak? Marcao, ne kadar zam alacak?

Biri feda, diğeri kâr edecek! Muslera ve Marcao planı...

Galatasaray'da Fernando Muslera ve Marcao'nun geleceğiyle ilgili son detaylar netleşti. Muslera ve Marcao ile kaç yıllık sözleşme imzalanacak? Detaylar haberde... 

Muslera indirimli sözleşme imzalayacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Muslera ile prensipte anlaşan yönetim, Uruguaylı kalecinin ücretini indirerek 2 yıllık yeni sözleşme yapacak. 34 yaşındaki kalecinin sözleşmesinde 1 yıl da opsiyon olması bekleniyor.

Muslera, 2 milyon Euro civarında kazanacak

3 milyon 575 bin Euro olan ücreti pandemi sürecinde 3 milyon Euro seviyesine çekilen Muslera'nın maaşı, ilerleyen yaşı da göz önüne alınarak azalacak. Muslera'nın maaşının 2 milyon Euro civarına inmesi bekleniyor. 

Marcao da Galatasaray ile devam edecek

Transfer döneminde başta Roma olmak üzere Avrupa takımlarının gündemine gelen Marcao da Galatasaray ile devam edecek. Galatasaray yönetimi, bu sezon 850 bin Euro kazanan ve 2022'ye kadar sözleşmesi olan futbolcu ile 2024 yılına kadar süren bir anlaşma yapmak istiyor. 

Marcao ciddi bir zam alacak

Yeni sözleşmede Marcao’nun ücretine ciddi bir zam gündemde. Takımın en az kazananlarından olan Marcao’nun iyileştirilmiş mukavelesinde serbest kalma bedelinin olup olmayacağı ise merak konusu. Hem Muslera hem de Marcao ile imzalar devre arası dönemde atılacak.

Senin için hazırladığımız haberler