Birinin şanssızlığı, diğerinin şansı oldu! Altay Bayındır...

09.11.2020 - 16:14 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 16:18

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, A Milli Takım kadrosuna davet edilmenin heyecanını yaşıyor. Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takım'da Altay Bayındır hangi maçların kadrosunda yer alacak? Altay milli takım için ne demişti, kaç kez milli oldu? İşte detaylar...

Birinin şanssızlığı, diğerinin şansı oldu! Altay Bayındır...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de bu sezon başarılı bir performans sergileyen Altay Bayındır, A Milli Takım'da kaleci Gökhan Akkan’ın yerine kadroya dahil edildi. 21 yaşındaki genç kaleci ilk kez A milli takımın özel maçta Hırvatistan UEFA Uluslar Ligi’nde ise Rusya ve Macaristan ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosunda yer alacak.

Altay Bayındır'ın milli takım açıklaması

Bir süredir Altay Bayındır’ın A Milli takımın aday kadrosuna çağrılmaması eleştirilere neden olsa da genç file bekçisi bu konuda, “Benim her zaman bulunduğum her kulüpte hedefim her zaman oynamaktır. Şu anda Ümit Milli Takım'da oynuyorum, yarın davet gelir A Milli Takım'a da gidersem orada da çıkıp elimden geleni yaparım.” açıklamasında bulunmuştu.

U-21'de kaç maça çıktı?

Milli Takım'da U-21 kategorisi ile 10 maça çıkan Altay Bayındır 854 dakika sahada kalırken 19 golü kalesinde gördü. 

Diğer kategorilerde kaç maçta oynadı?

U-20 takımı ile 2 maça çıkıp 1 gol yerken U-19 ve U-17 takımında ise 1’er maçta görev alıp toplam 2 golü kalesinde gördü.

Senin için hazırladığımız haberler