Birleşik Arap temsilcisi Süper Lig yıldızlarını bir bir transfer ediyor

Burak Alaca
17.07.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 22:35

Gelecek sezon Adriyatik Ligi'nde Basketbol dünyasına giriş yapacak olan Dubai Basket, Süper Lig patentli oyuncuları transfer etmeye devam ediyor.

Birleşik Arap temsilcisi Süper Lig yıldızlarını bir bir transfer ediyor

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon itibariyle basketbol dünyasına adım atacak olan Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Dubai Basket, kadrosunu tanıdık isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Adriyatik Ligi'nde mücadele edecekler

BAE merkezli kulüp yapılan anlaşma doğrultusunda gelecek sezon itibariyle Balkan ekiplerinin mücadele ettiği Adriyatik Ligi'nde (ABA) mücadele edecek.

Bodrumsporlu yıldız Arap ekibine imzayı attı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde son olarak Çağdaş Bodrumspor forması giyen 31 yaşındaki Ürdün pasaportlu pivot Ahmet Düverioğlu, Dubai Basket ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu daha önce Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko formaları da giymişti.

İlgini Çekebilir
Ünlü yetişkin film yıldızından Ergin Ataman'ın takımına destek!
Habere Git

Arap temsilcisine Süper Lig'den iki ekleme daha...

Adriyatik Ligi'nin yeni ekibi, daha önce son olarak Yukatel Merkezefendi Belediyesi forması giyen oyun kurucu Nate Mason ile sözleşme imzalamış ve Galatasaray Ekmas'tan ayrılan guard Klemen ile anlaşma  sağlamıştı.

EuroLeague'den de takviyeler geldi

Dubai Basket ayrıca; EuroLeague'de Virtus Bologna forması giyen Awudu Abbas ve Partizan KK forması giyen Danilo Andusic ile de anlaşmaya vardı.

Senin için hazırladığımız haberler