Kocaelispor-Sakaryaspor Maçında Tribün Karıştı! Hodri Meydan ve Tatangalar...

Akın Ungan
22.02.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 23:08

Kocaelispor ile Sakaryaspor depremzedelere yardım için hazırlık maçı yaptı. Birlik beraberlik maçında tribün karıştı. Hodri Meydan ve Tatangalar sahaya indi.

Kocaelispor-Sakaryaspor Maçında Tribün Karıştı! Hodri Meydan ve Tatangalar...

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor ile Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor depremzedeler için bir araya geldi. İki ezeli rakip, tüm taraftar gruplarını da toplayarak bir hazırlık maçı düzenledi. Birlik beraberlik mesajının verileceği mücadelede istenmeyen olaylar yaşandı.

Maç sorunsuz başladı

Mücadele örnek görüntüler eşliğinde sorunsuz başladı. İki takımın taraftarları da yanlarında getirdikleri atkıları sahaya atarak depremzedelere destek oldu. Maçta her iki ekip için de tezahüratlar yapıldı.

Ne olduysa oldu...

Maçın büyük bölümü olaysız geçilirken, karşılaşmanın son dakikalarında bir Sakaryaspor taraftarı sahaya atlayarak elindeki atkı ile koşmaya başladı. Kocaelispor tribününe yaklaşan taraftar, daha sonra rotasını oyunculara çevirdi. Taraftarın durdurulmasına sahadaki futbolcular yardımcı oldu.

İlgini Çekebilir
99'un yaralıları omuz omuza! Sesinizi duyan var...
Habere Git

Kocaelisporlular da indi

Bu olayın ardından Kocaelisporlu taraftarların olduğu tribünden sahaya inenler oldu. Geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken sahaya inen taraftar sayısı arttı. Statta çokça sağ duyu anonsları yapıldı ve bu maçın bir dostluk müsabakası olduğu hatırlatıldı.

Çevik kuvvet yatıştırdı, golden sonra çirkin tezahürat başladı

Çevik kuvvetin tribün olaylarına müdahale etmesi üzerine olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Maç ise kaldığı yerden devam etti. Olayların üzerinden fazla geçmeden 90+1. dakikada Sakaryaspor, 2. golü buldu. Bu golün ardından son düdük çalarken tribünler çirkin tezahüratlar yaptı.

99'un yaralıları, maç gelirini depremzedelere bağışladı

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7,4'lük depremde en büyük yaraları alan iki şehrin takımı "Sizi en iyi biz anlarız" diyerek Kahramanmaraş merkezli afetten etkilenen vatandaşlara yardım etti. Düzenlenen hazırlık maçının gelirleri afet bölgesine bağışlandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş taraftarına seslendi! "Bu oyuncak sana arkadaşım"
Habere Git

99, en büyük acıları Kocaeli ve Sakarya'da yaşattı

17 Ağustos 1999 tarihinde, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan ve büyüklüğünün 7,4 olarak kayıtlara geçtiği depremde en fazla yara alan şehirler, afet merkezi Kocaeli ve Kocaeli'nin komşu ili Sakarya oldu. İki ilde de çok sayıda yıkılan bina görülürken, en fazla can kayıpları burada yaşandı.

Kocaeli'de 9 bin 477, Sakarya'da 3 bin 891 kişi vefat etti

96 bin 796 ev ve 15 bin 939 iş yerinin yıkıldığı feci depremde en fazla can kaybı Kocaeli ve Sakarya'da oldu. 18 bin 373 kişinin 9 bin 477'si Kocaeli'de vefat etti. Sakarya'da ise 3 bin 891 kişi hayatını kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler