"Birlikteliğimizi göstermek önemli"

03.03.2020 - 01:27 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 01:27

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, sahasında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ve Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica yayıncı kuruluşa birlikte değerlendirmelerde bulundu.

Teknik adamların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Okan Buruk: "Burada beraber çıktık toplantıya. Ülkemizin birlikte olmasını söyledik ve bu mesajı vermek istedik. Gönül gönüle herkes destek veriyor. İyi bir oyun oldu. Sumudica'yı da kutlamak istiyorum. Onlar da maçı kazanabilirdi. İkinci yarı maçı kazanmayı bildik. Bizim için önemli bir maçtı. Futbol ülkede oynanması zorunda olan şey. Türk ve yabancılar, Türk bayrağının altında toplandı. Bu birlikteliği göstermek önemli. İnşallah bir an önce son bulur."

Marius Sumudica: "Ligin en iyi takımına karşı oynayacağımıza söylemiştim. Üç günde bir maç oynuyorlar ve bu kadar dinç kaldılar. Onları tebrik ediyorum. Güzel bir maç izlettik. Türk halkı nasıl acı hissediyorsa ben de hissediyorum. Türkiye benim ikinci evim gibi. Geride aile bıraktılar. Geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Bu ülkede yaşayanlar olarak birbirimize sarılıp kenetirsek bu zor günlerden geçebiliriz."

Senin için hazırladığımız haberler