Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gelecek sezon açıklaması

Akın Ungan
28.05.2024 - 19:55 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 20:02

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, gelecek sezon hazırlıklarını Samet Aybaba ile birlikte yaptıklarını, bazı konuların bir hafta içinde netleşeceğini söyledi.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gelecek sezon açıklaması

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, kötü giden dönemde Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarını mutlu etti. Son olarak teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Serdar Topraktepe, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Ghezzal bu maçta oynamak için iğne vuruldu"

Trabzonspor'a karşı 3-2 kazanılan Türkiye Kupası finali hakkında konuşan Serdar Topraktepe, "Trabzonspor öne geçtiği maçların 17 tanesinde 14 galibiyet almış ona rağmen vazgeçmeden oynadık. Bunu kimse bilmez ama Ghezzal bu maçta oynamak için Fransa'ya gidip iğne vuruldu. Bağlarında yırtık vardı. Nüksetme ihtimali olsa da, 'Ben oynamak istiyorum ne olursa olsun' dedi. Bize bu maçı kazandıran şeyler bunlar oldu" dedi.

"20 yıl önce bana Beşiktaş'ın başında kupa kaldıracağımı söyleseler..."

Topraktepe, "Bundan 20 yıl önce bana Beşiktaş'ın başında kupa kaldıracağımı söyleseler sadece hayal edebilirdim ama şu anda buradayız ve kupayı kazanmış olarak oturuyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Nuri Şahin müjdesi!
Habere Git

"Son maçı olduğu için Ghezzal'ı oyuna aldım"

Ligin son haftasında oynanan Kasımpaşa maçı ile ilgili Topraktepe, "Yakup Arda Kılıç çok iyi topçu olacak. Bundan eminim maça almak isterdim ama son maçı olduğu için Rachid Ghezzal'ı oyuna aldım" açıklamasını yaptı.

"Önümüzdeki sezon ile alakalı bazı konular bir hafta içinde netlik kazanacak"

Topraktepe, "Önümüzdeki sezon ile alakalı bazı konular bir hafta içinde netlik kazanacak. Biz, Samet Aybaba ile ön hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kamp yeri ve tarihleri gibi. Yönetimimiz, kararını verecek. Onun doğrultusunda inşallah Beşiktaş'ın şampiyon olacağı bir sezon açılışı yaparız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler