'Biz her zaman futbol oynamaya çalıştık'

02.12.2017 - 16:11 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 16:11

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 2-1 kaybettikleri Ankaragücü maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"Maçın büyük bölümünde üstün oynadığımızı söyleyebilirim. İkinci yarının başında kendi kalemizi attığımız gol maçın kırılma noktası oldu. Sürekli golü arayan taraf olduk. Hatamızdan ikinci golü ağlarımızda gördük. Biz adabımızla terbiyemizle bu yaşa kadar geldik. Taraftarının güzel dileklerini aynen onlara iade ediyorum. Ankaragücü büyük bir camiadır ve saha dışı faktörlere ihtiyacı yoktur. Futbol sahada oynanıyor. Biz her zaman futbol oynamaya çalıştık. Serdar Özbayraktar'ın bir pozisyonu var. Teyit ettim emin olmak için, 'Hocam ayağıma vurdu' dedi. Bunlara sığınmamak lazım. Birkaç pozisyondan yararlanamadık. Uzun süredir ilk kez mağlup oluyoruz. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum."

Bektaş'tan Ankaragücü taraftarına övgü!

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş düzenlenen basın toplantısında maça çok iyi başladıklarını belirterek, "Golü de bulduk. Ankaragücü'nün taraftar baskısı ve sert oyunuyla bizi yıldırmaya çalışacağını biliyorduk. Ancak ikinci yarının başında maalesef talihsiz bir gol yedik. Belki de maçın kırılma anı oldu." değerlendirmesini yaptı. 

Kendi kalelerine attıkları golden sonra sarı-lacivertli ekibin üstlerine daha çok gelmeye başladığını vurgulayan Bektaş, şöyle konuştu:

"Çok basit top kayıpları yaptık, 2. golü de riskli bölge dediğimiz 1. bölgemizde bir pas hatasıyla yedik. Buraya futbol oynamaya geldik, bazı tatsızlıklar oldu. Buna sığınmıyoruz. Bu takım buralara tesadüfle gelmedi. Ankaragücü’nün galibiyetine gölge düşürmek için söylemiyorum. Saha kenarındaki kişiler daha dikkatli olmalı. Ankaragücü kazandı tebrik ediyorum. Bu kadar güzel taraftarı arkanıza alınca oyuna etki eder ister istemez. Keşke her takımın böyle taraftarı olsa."

Senin için hazırladığımız haberler