"Biz işimizden oluyoruz, peki hakemlere ne olacak?"

29.11.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 16:41

Antalyaspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un deplasmanda Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Yanal, "Futbolu konuşmak istiyorum sadece" dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Erzurumspor, sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

"Futbolu konuşmak istiyorum sadece"

Sadece futbol konuşmak istediğini ifade ederek sözlerine başlayan Yanal, "Futbolu konuşmak istiyorum sadece. Uzun soluklu bir felsefenin yerleşmesi için çalışacağız. Genç ve deneyimli oyuncuların karması bir takım olacak. Çok hamle oyuncumuz yoktu. Bir takım sahada 11 kişiyse arkası çok konuşulmamalı. Oyunculara, uygulamak istediğimiz oyunun katılımını sağladıkları için teşekkür ediyorum. Futbol oynamaya çalışan, cevap vermeye çalışan bir rakip vardı.

"Teknoloji bir takım kurallara sahip çıktı"

Teknoloji bir takım kurallara sahip çıktı. Ona rağmen hatalar oluyor. Futbol hatalar oyunu. Ama 1,2,3,4,5 olunca farklı şeyler düşünüyorsunuz. Farklı şeyler dediğim; beceriksizlik, konsantrasyon bozukluğu gibi... Mikro ölçüm yapabilecek arkadaşlar girsin devreye. Bazı şeyleri aşmak gerekiyor. Bizler de kafamızda sorular olmadan futbola hizmet edelim. Biz onu yapmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Ersun Yanal basın toplantısında neler söyledi?

Ersun Yanal, maç sonunda da basın toplantısı düzenledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Kendi özelimizde Antalyaspor adına bizim bir 11’imiz var. Bundan sonra hep 11’imiz olacak ilk 11’imiz olmayacak. Sakatlık ve Covid-19 dan dolayı, süregelen problemlerden dolayı da 9 oyuncumuz bize katıldığında rekabet ortamı, hamle aşaması daha fazla olacak. Bugün de son dakikalarda özellikle hücumda hamle şansını yapmak çok isterdik. Ama imkanlarımız olmadı. Centilmen bir rakiple iyi şartlarda, iyi koşullarda oynadığımızı düşünüyorum” dedi.

“Biz hata yaptığımızda işimizden oluyoruz bakalım hakemlere ne olacak”

Maçta öne geçtiklerini ama skoru artıramadıklarını ifade eden Yanal, “Biz öne geçtik, skoru artırabilirdik. Arttıracağımız pozisyonları yakaladık ama skoru üretemedik. Sonra oyunun hatalar oyunu olduğunu unutmamız gerekiyor. Kendimize yönelik eleştirimiz bu. Bugün hata yaptık ve son dakikada yediğimiz golle de hatayı rakibimiz affetmedi ama bence hakem de affetmedi hatayı. Çok güzel bir çalım yedik orada. Faulden başlayan ki faul değildi orada. Bu teknoloji niye icat edildiyse mikronlarla ölçebiliriz aslında ama mikronlarla ölçmekte biraz problem oldu herhalde. Onlarda buzlu zeminde kaydı, hata yaptılar. Bu teknolojinin bol olduğu bir yerde bu türlü hataları biz yaptığımızda işimizden oluyoruz bakalım hakemlere ne olacak” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler