Rıdvan Yılmaz'ın Menajeri Transfer İddialarını Cevapladı

Akın Ungan
09.12.2022 - 08:01 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 08:18

Sezon başında Rangers'a imza atan ve Ocak ayı için Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarında olan Rıdvan Yılmaz'ın menajeri, transfer iddialarını cevapladı.

Rıdvan Yılmaz'ın Menajeri Transfer İddialarını Cevapladı

Beşiktaş altyapısından yetişip, sezon başında İskoç ekip Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, Ocak ayı transfer dönemi için İstanbul devleriyle anılıyor. İddialara göre Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray ve Rıdvan Yılmaz'ın eski kulübü Beşiktaş, devre arasında genç futboluyu kadrosuna katmak istiyor.

Menajerinden transfer iddialarına cevap

Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen, Lig Radyo'da Ayan Beyan programına katıldı. Ergezen, 21 yaşındaki genç sol bek hakkında çıkan transfer iddiları hakkında konuştu. Ayrıca Ergezen, Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'ta serbest kalma maddesinin 14 milyon Euro olduğunu açıkladı.

"Rıdvan'ın transfer süreci bu yaz çok güle oynaya olmadı"

Necdet Ergezen,Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olurken yaşanan sürecin sancılı geçtiğini ifade ederek, “Unutulmasın ki, Rıdvan'ın transfer süreci bu yaz çok güle oynaya olmadı. Bu bir projedir. Bunun da arkasında duruyoruz, hem ben hem de oyuncu." dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal zemine takılmadı! Sağanak altında kazandı
Habere Git

"Biz Rıdvan'ı 5 ay sonra Türkiye'ye geri döndürmek için Avrupa'ya götürmedik"

Rıdvan Yılmaz'ın transfer iddialarına cevap veren Ergezen, "Biz Rıdvan'ı 5 ay sonra Türkiye'ye geri döndürmek için Avrupa'ya götürmedik. Ahmet Can da öyle. Bugün götürelim, yarın geri getirelim, hem biz hem oyuncu para kazanalım. Yok böyle bir şey." ifadelerini kullandı.

"Orada kalınca hayat daha temiz, daha az toksik bir ortam"

Necdet Ergezen, "Avrupa'ya giden oynamaya gidiyor. Hele 20'lerinin başındaysa. En az 10 yılı var önünde oralarda kalmak için. Orada kalınca hayat daha temiz, daha az toksik bir ortam, daha rahat" şeklinde konuştu.

4 milyon Euro'ya transfer oldu

21 Mayıs 2001 doğumlu Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş altyapısında futbol kariyerine başladı. Siyah-Beyazlı takımın alt yaş kategorilerinde forma giyen genç sol bek, 2019 yılında A takıma yükseldi. Rıdvan Yılmaz, bu yılın Temmuz ayında ise 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İskoçya'nın Rangers Takımı'na transfer oldu.

İlgini Çekebilir
TFF üç isimle yollarını ayırdı
Habere Git

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş forması ile 62 maça çıkan Rıdvan Yılmaz, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 7 defa takım arkadaşlarına gol pası veren Yılmaz, 6 maçta ise sarı kart gördü.

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Rıdvan Yılmaz Rangers ile bu sezon 7 karşılaşmada görev aldı. Henüz skor katkısında bulunamayan 21 yaşındaki sol bek, 1 maçta asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler