"Bizi bırakma kaptan"

10.10.2017 - 08:29 | Son Güncellenme: 10.10.2017 - 08:29

"Bizi bırakma kaptan"

Geçen sezon son maçta ligde kalmasının ardından teknik direktör Paul Le Guen önderliğinde yeniden yapılanmaya giden Bursaspor'da Fransız çalıştırıcı; Bursa.com'un düzenlediği programa katıldı, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve ayrılmak isteyen kaptan Batalla'yı ikna sözü verirken, ilk 7 haftanın da değerlendirmesini yaptı. İşte Le Guen'den önemli satır başları: 

"Çalışmaya ihtiyacımız var"

"Sezonun daha başındayız iyi ve kötü zamanlarımız oldu. Kayseri maçındaki gibi kötü performanslar yaşadık. Oyuncularıma da söyledim bu maçın değerlendirmesini iyi yapmalıyız. Tamam Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlarla belki baş edemedik ama onlardan çok geride değiliz sadece biraz daha çalışmaya ihtiyacımız var. Fiziksel olarak çok iyi değiliz."

Disiplinden taviz vermem

Batalla'nın Bursaspor'da gelecek sezon da olması için bir görüşme yapacağım. En azından deneyeceğim. Deniz Yılmaz sadece iki maçtır oynamaya başladı. Ona yapılan eleştiriler neler? Ne ile alakalı tepkiler alıyor? geldiğimden beri Deniz'in bir yanlışını görmedim. Performansı için; evet ben de o konuda memnun değilim. Eğer ki davranışlarında bir sorun yoksa oyuncumu korumak için çalışırım. Bir gün bir oyuncu kötü davranışta bulunursa karşısında duracak ilk kişi ben olurum."

Stancu'dan memnunum

"Stancu'nun performansından dolayı mutluyum. Forvet hattındaki oyuncuların gelişmesi adına çalışıyoruz. Defalarca tekrarladım bu konuyu ama önümüzde transfer dönemine kadar üç ay gibi bir zaman var. Bu bölgeye transfer yapamadık ama ben bunu değil haftaya yapacağımız maçı düşünüyorum." (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler