Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Twente Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
31.08.2023 - 22:18 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 22:24

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turun rövanşında Twente'yi 1-0 yenerek gruplara adını yazdıran Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Twente Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Twente'yi 1-0 yenerek gruplara adını yazdırdı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin kalecesi İrfan Can Eğribayat değerlendirmelerde bulundu.

"Ülke puanı açısından da önemliydi"

Kazanmanın ülke puanına katkısına vurgu yapan genç file bekçisi, "Çok önemli bir maçtı bizim için. Ülke puanı açısından da önemliydi. Taraftardan çok rakip takım ortalığı biraz karıştırmak istedi." dedi.

"Kırmızı kart aldırıp öyle yenmeyi düşündüler"

Rakip takımın oyuncuların maçta agresif tavırlarına da değinen Eğribayat, "Biz bunları futbol ile yenemiyoruz, kırmızı kart aldırıp öyle yenmeyi düşündüler sanırım. Yine hoş olmayan şeyler yaşandı sahada. Taraftarlara ilk maçta skoru, 5-1'i söyledim. Kazandığımız için çok mutluyuz. 3 gün sonra Ankaragücü maçımız var. İnşallah ligde de 3'te de 3 yaparak yolumuza devam ederiz." dedi.

Twente - Fenerbahçe maçında gerginlik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin Twente ile oynadığı rövanş maçı gergin bir havada geçti. Çok sayıda sarı kartın çıktığı mücadelede Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat başına aldığı darbe sonrası tedavi görürken Becao da rakibiyle girdiği itişme sonrası sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler