Bizim çocuklar saçlarıyla da konuşturacak

Orhan Gülek
10.06.2021 - 21:53 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 02:05

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli takım oyuncularının saç stilini dünyaca ünlü kuaför Şenol Erdoğan tasarladı.

Bizim çocuklar saçlarıyla da konuşturacak

AJANSSPOR - HABER

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası yarın İtalya-Türkiye arasında oynanacak ilk maçla açılıyor. 

Dev şampiyona öncesi milli takım oyuncularımız, her alanda kendini hazırladı. Saha içi olduğu kadar saha dışında da dikkatleri üzerine çekmek isteyen A milli takımımız, saç stilleriyle de konuşulacağa benziyor.

İngiltere'den özel kuaför getirildi

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli takım oyuncularımız için İngiltere'den özel kuaför getirildi. 

İngiltere'de yaşayan ünlü kuaför Şenol Erdoğan, milli takım oyuncularımıza yeni imajlar tasarlamak için Roma'ya geldi.

Kamp yapılan otelde milli takım oyuncularımızla bir araya gelen Erdoğan, oyuncularımızın her birine özel olarak saç modeli tasarladı.

Futbolcuların saç modelleri turnuvaya damga vurmuştu

Daha önce futbol olarak çekişmeli geçen turnuvalara damga vuran bir başka şeyse futbolcuların ilginç saç modelleri.

Ronaldo’ya ait saç modeli

2002 Dünya Kupası’nın hafızlarda kalan iki saç modelinden birisi fenomen Ronaldo’ya ait saç modeliydi. Çok kullanışlı bir tarz olmasa da unutulmaz bir şekildi. Ronaldo fenomenliğinin hakkını vermiş, saçını unutulmaz yapmıştı.

Ümit Davala bir anda fenomen oldu

2002’nin bir diğer efsanesi de Ümit Davala’ydı. Mohikan saç stiliyle sahaya çıkan Ümit Davala bir anda fenomen olmuştu. Özellikle bizim çocukluğumuzda yaptırmayan yok gibiydi. Turnuvaya Milli Takımımız ve saçıyla damga vurmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler