Santos, Bizim Çocuklar'ı çözememiş: "Bazen çok iyiler, bazense..."

26.11.2021 - 23:05 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 23:14

2022 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off'undaki rakibimiz Portekiz'in teknik direktörü Fernando Santos, A Milli Takımımızı değerlendirdi. İşte detaylar...

Santos, Bizim Çocuklar'ı çözememiş: "Bazen çok iyiler, bazense..."

AJANSSPOR-HABER

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Portekiz ile eşleşti. Play-off yarı finalinde karşılaşacağımız rakibimizin teknik direktörü Fernando Santos, A Milli Takımımız hakkında açıklama yaptı.  

Santos: İtalya'dan önce Türkiye'yi düşünüyoruz

Ay-yıldızlı ekibimizin iyi oyunculardan kurulu, kaliteli bir takım olduğunu söyleyen Portekizli hoca, ""Şu anda İtalya hakkında konuşmamalıyız. Türkiye'yi yenmeye odaklanmalıyız. En önemli maçımız bu. Yenelim ve finale kalalım, ana hedefimiz bu" dedi.

Portekiz, Katar'a gideceğine inanıyor

Tecrübeli teknik adam, A Milli Takımımız ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "4-3-3 oynayan bir takımları ve çok iyi oyuncuları var. Türkiye her zaman çok zorlu bir rakip olmuştur. Hep zorluk çıkarırlar. Bazen çok iyiler, bazen değiller. Türkiye'ye karşı her şeyi ayrıntılı olarak hazırlayacağız. Katar'a gideceğimize dair inancım tam" ifadelerini kullandı. 

Portekiz grupta Sırbistan'a takıldı

Portekiz, 24 Mart 2022 tarihinde oynanacak maçta karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden yapılacak play-off yarı finalinde tur atlayan takım, 29 Mart'ta İtalya'ya rakip olacak. 

 

Play-off'taki rakibimiz Portekiz, grubundaki son maçında Sırbistan'a 90. dakikada yediği golle 2-1 yenilince Dünya Kupası'na doğrudan katılma şansını kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler