Galler - Türkiye Uluslar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

06.09.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 10:43

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu ilk maçında bu akşam deplasmanda Galler ile karşılaşacak. İşte karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar ile tüm detaylar haberimizde...

Galler - Türkiye Uluslar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024'te çeyrek final oynama başarısı gösteren A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi macerasına başlıyor. A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam Galler ile karşı karşıya gelecek.

Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

Uluslar B Ligi 4. Grubu'nda Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek Ay-yıldızlılar ilk maçına Galler deplasmanında çıkıyor.

Galler - Türkiye karşılaşmasında Norveçli hakem Rahit Saggi düdük çalarken mücadeleye Cardiff City Stadyumu ev sahipliği yapacak. Galler - Türkiye maçı bu akşam saat 21.45’te başlayacak.

Güller - Türkiye maçı hangi kanalda?

Cardiff City Stadı'nda oynanacak olan Galler - Türkiye mücadelesi TV8,5 ve Exxen platformu üzerinden şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarıldı

Ay yıldızlı ekipte sol kasığındaki zorlanma şikayeti nedeniyle Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarılırken kalçasında ağrı hisseden ve son antrenmanda takımdan ayrı koşu çalışması yapan kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun bugün forma giymesi beklenmiyor. Kadroya davet edilen isimlerden genç futbolcu Mustafa Hekimoğlu ise UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosuna geçiş yaptı.

Muhtemel 11

A Milli Takım'ın sahaya; Mert Günok; Mert Müldür, Çağlar, Abdülkerim, Eren; İsmail, Hakan; Arda, Orkun, Kenan ve Barış Alper on biriyle çıkması bekleniyor.

A Milli Takım Galler ile 10. randevuda

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında 6 Eylül'de deplasmanda karşılaşacağı Galler ile 10. kez rakip olacak. Milliler, tamamı resmi 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı.

Avrupa Şampiyonasında bir, Dünya Kupası Elemeleri ile Avrupa Şampiyonası Elemelerinde 4'er olmak üzere rakibine 9 maçta 10 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 13 gol gördü.

Ay-yıldızlılar, Galler ile son olarak 21 Kasım 2023'te EURO 2024 elemeleri son maçında Galler'in başkenti Cardiff'te karşı karşıya geldi.

Galler'in golü 7. dakikada Neco Williams'tan gelirken, ay-yıldızlı ekip, 70. dakikada Yusuf Yazıcı ile beraberliği sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler