Türk Milli Takımını değil Almanları seçti! Bundesliga'da gollerine devam ediyor

Burak Alaca
03.02.2024 - 19:52 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 20:24

Stuttgart forması giyen Türk asıllı forvet Deniz Undav bu sezon Bundesliga'da gösterdiği performans ile parmak ısırtıyor.

Türk Milli Takımını değil Almanları seçti! Bundesliga'da gollerine devam ediyor

AJANSSPOR-HABER

Bundesliga'nın 20. haftasında Stuttgart deplasmanda Freiburg'u 3-1 mağlup ederek ligde 40 puanla 3. sıraya yerleşti. Maçın yıldızı Türk kökenli bir isim oldu.

Deniz Undav gollerine devam ediyor

Stuttgart'ın ilk golünü 3. dakikada Türk asıllı forvet Deniz Undav kaydederken, 27 yaşındaki oyuncu takımının diğer iki golünde de asisti yapan isim oldu.

Bundesliga'yı kasıp kavuruyor

Yaz aylarında İngiltere Premier League ekibi Brighton'dan Stuttgart'a kiralanan Deniz Undav bu sezon Bundesliga'da forma giydiği 17 maçta; 13 gol, 4 asistlik performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

İlgini Çekebilir
Deniz Undav Alman Milli Takımı yolunda! Nagelsmann'la görüştü
Habere Git

Galatasaray ile de adı anılmıştı

Stuttgart'ın satın alma opsiyonu ile kiraladığı gurbetçi oyuncunun adı yaz aylarında temsilcimiz Galatasaray ile de bir süre anılmıştı.

Deniz Undav hangi milli takımı seçti?

Son yıllarda Union St Gilloise, Brighton Hove Albion ve Stuttgart gibi takımlarda etkili performanslar sergileyen oyuncunun milli takım tercihi de büyük merak konusu olmuştu. 1996 Şanlıurfa doğumlu oyuncu geçtiğimiz aralık ayında Alman milli takımını seçtiğini duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler