Bizim Çocuklar'ın hocası belli oluyor! Lille için iki aday

04.06.2021 - 19:25 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 19:34

Lille'de Galtier'in ardından yeni teknik direktör kim olacak? Fransa Ligi'nde şampiyon olan Lille'de adaylar Patrick Vieira ya da Claudio Ranieri...

Bizim Çocuklar'ın hocası belli oluyor! Lille için iki aday

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1'de Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı gibi milli oyuncularımızın formasını giydiği Lille'i şampiyonluğa taşıyan Christophe Galtier ile yollar ayrılmıştı.

Lille'in yeni teknik direktörü kim olacak?

Fransız ekibinin yeni teknik direktör için iki aday belirlediği kaydedildi. L'Equipe'in haberine göre Lille, Patrick Vieira ve Claudio Ranieri ile bir görüşme gerçekleştirecek. 

2011'de emekli olduktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan eski Fransız futbolcu Vieira, Manchester City, New York City FC ve Nice takımlarında görev almıştı. Kariyerinde Atletico Madrid, Chelsea, Juventus, Roma, Inter ve Leicester gibi takımları çalıştıran Ranieri ise, son olarak Sampdoria'da görev aldı.

Önümüzdeki hafta netleşecek

Öte yandan, L'Equipe'in haberinde sözleşmesi biten oyuncuların ve yeni yapılacak transferlerin netleşmesi açısından yeni teknik direktörün gelecek hafta netleştirileceği bilgisi de yer aldı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler