"Bizim için en değerli şey bu..."

12.05.2017 - 23:30 | Son Güncellenme: 12.05.2017 - 23:30

 UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Macari̇stan'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Mehmet Hacıoğlu, FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası Finalleri'ne katılmaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesine açıklamada bulunan Hacıoğlu, "Öncelikli hedefimize ulaştığımız ve Hindistan'da düzenlenecek FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası Finalleri'ne Avrupa kıtasından katılmaya hak kazanan 5 takımdan biri olduğumuz için mutluyum." ifadesini kullandı.

Yarı finale yükselen oyuncularını kutlayan Hacıoğlu, şunları kaydetti:

"Macaristan, fiziksel açıdan son derece kuvvetli bir ekip. Sert bir karşılaşma oldu. Bugün, galibiyete rağmen istediğimiz oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. Oyunun sonlarına doğru, skoru korumak adına sakinliği kaybettiğimiz anlar oldu. Ofansif anlamda çok yetenekli bir ekibiz ve topu ayağımızda tuttuğumuz zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtabiliyoruz. Oyuncularıma her zaman, başarılara ulaşmanın önemli olduğunu ancak iyi bir oyun oynayarak bu başarıları elde etmenin en önemli şey olduğunu vurguluyorum. Bizim için en değerli şey bu."

Senin için hazırladığımız haberler