"Bjelica, Fenerbahçe'de çok..."

07.05.2020 - 17:09 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 17:12

"Bjelica, Fenerbahçe'de çok..."

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin açıklamaları şu şekilde:

"Kayseri'deyim ve iyiyim. Umarım bu salgından kurtuluruz ve her şey normale döner."

Futbol önemli ancak insan hayatı her şeyden daha önemli!

Robert Prosinecki, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamaları değerlendirdi:

"Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başladık. Futbol temasa dayanan bir oyun. Topun peşinde koşuyorsunuz ancak temas bunun içinde var. Topu kapmak için rakibe temas ediyorsunuz. Alınan bu kararın tamamen yanlış olduğunu söyleyemem daha önümüzde 1 ay var. Umarım bu süre içerisinde işler düzelir. Umarım kimseye bir şey olmaz. 1 aydan daha fazla bir süre var. Burada sadece Türkiye'den bahsetmiyorum. Futbol oynanmalı. Futbol çok önemli ancak insan hayatı her şeyden önemli."

Bjelica gelişime açık ve çok karakterli bir isim!

Robert Prosinecki, Fenerbahçe'nin hoca adayı ve vatandaşı Nenad Bjelica'yı değerlendirdi:

"Bjelica'yı çok iyi tanıyorum. Karakteri çok iyi ve büyük bir antrenör. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır. Dinamo Zagreb'de çok iyi bir dönem geçirdi. Oradaki başarısını Fenerbahçe'de de yaşayacaktır. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasını isterim. Eğer bu gerçekleşirse çok başarılı olacaktır. Gelişime her zaman açık bir isim ve çok doğru bir karaktere sahip. Ben de gelişmeleri medyadan takip ediyorum. Umarım bu transfer gerçekleşir."

Senin için hazırladığımız haberler