Trabzonspor'da Nenad Bjelica Raporunu Yönetime Sundu! Fransa, Portekiz...

İsa Kethüda
04.05.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 09:14

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü Nenad Bjelica raporunu yönetime sundu. İşte haber ile ilgili detaylar.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica Raporunu Yönetime Sundu! Fransa, Portekiz...

Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Nenad Bjelica, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için harekete geçti. Hırvat çalıştırıcı raporunu yönetime sundu. Bjelica; sağ bek, stoper, ön libero ve forvet takviyesi istedi. İlk duraklar Fransa ve Portekiz olacak.

Bjelica'nın ön transfer raporu belli oldu

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın, gelecek sezona yönelik hazırladığı ön transfer raporu belli oldu. 

4 bölgeye operasyon

Hırvat hocanın; sağ bek, stoper, defansif orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapılmasını istediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Pelkas, PAOK iddialarına yanıt verdi: "Resmi teklif..."
Habere Git

İhsan Gündüz Derelioğlu yurt dışına çıktı

Bjelica'nın sunduğu isimleri izlemek ve haklarında rapor oluşturmak için futbol gelişim direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu yurt dışına çıktı. 

İlk durak Fransa ve Portekiz

Derelioğlu'nun ilk durakları Fransa ve Portekiz olacak. Başkan Ertuğrul Doğan'ın da önümüzdeki hafta Avrupa'ya giderek belirlenen futbolcularla temasa geçeceği belirtildi.

Ömür ve Visca'nın durumları hızla düzeliyor

Yeni teknik heyeti ile ilk galibiyetini Ankaragücü'nden almayı hedefleyen Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın durumları hızla düzeliyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızını resmen istediler!
Habere Git

Uzun süredir sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayan iki yıldızın, sağlık ekibine yapılacak idmanlarda kendilerini denemek istediklerini bildirdi. 

Naci Ünüvar sezonu kapattı

Abdülkadir ve Visca'nın ağrıları olmaması durumunda maç kadrosuna alınacakları ifade edildi. Sol uyluk arka bölgesinde kas yaralanması sonucunda ciddi bir sakatlık geçiren Naci Ünüvar'ın ise sezonu kapattığı öğrenildi. 19 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesi haziran ayında bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler