Nenad Bjelica'dan Adana Demirspor Mağlubiyetini Sonrası İstifa Açıklaması

06.10.2023 - 23:13 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 23:18

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrasında konuştu. Bjelica, kendisini eleştirenlere cevap verdi. İşte tüm detaylar

Nenad Bjelica'dan Adana Demirspor Mağlubiyetini Sonrası İstifa Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, konuk olduğu Adana Demirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Adana temsilcisinin tek golü ise Portekizli yıldız Nani'den geldi. Mücadele sonrasında konuşan Bjelica, mücadelenin içinde olduklarını ve iyi bir savaş ortaya koyduklarını açıkladı.

"Bugün iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum"

Maçın son anınaa kadar iyi mücadele ettiklerini dile getiren Nenad Bjelica, "Adana Demirspor'a karşı bugün iyi oynadık. 97 dakika boyunca hep istedik. Gol pozisyonlarımız oldu. Son ana kadar iyi mücadele ettik. En azından 1 puanı hak ettik. Galibiyetten ötürü rakibi tebrik ederim. Bugün iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Mücadelenin hep içerisinde olduk. Gol fırsatlarımız oldu." dedi.

"Hak etmemize rağmen puansız ayrılıyoruz"

Bjelica, bu maçtan çıkarabilecekleri pozitif ve iyi şeyler de olduğunu belirterek, "Ama maalesef demin de bahsettiğim gibi futbol böyle. Bulduğumuz fırsatları değerlendiremeyince maalesef hak etmemize rağmen puansız ayrılıyoruz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Şimşek çaktı, Fırtına dindi
Habere Git

Bjelica'dan eleştirilere cevap

Bjelica, "Bir grup tarafından pozisyonunuz tartışılıyor, ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, eleştirilerin her zaman olduğunu ve olacağını söyleyerek cevap verdi.

Kendilerinin de bu eleştirileri kabul edip bunlardan öğrenip işlerini çok daha iyi yapmaya çalışmaları gerektiğini belirten Bjelica, "Trabzonspor'da çalışmaktan dolayı çok mutluyum ve son ana son saniyeye kadar da Trabzonspor'u daha iyi bir yer yapabilmek, Trabzonspor'da çok büyük işler yapabilmek adına sonuna kadar mücadele vereceğimi de söylemek isterim." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler