Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması!

08.05.2020 - 15:37 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 15:45

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için en güçlü adaylardan biri olarak öne çıkan Nenad Bjelica, sarı-lacivertliler görüşme yapıp yapmadığını açıkladı. Bjelica, geleceği hakkında konuşurken, Fenerbahçe'ye de değindi.

Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe’de yeni sezon planlamaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktörlük koltuğuna oturmaya en yakın aday olarak gösterilen Nenad Bjelica, geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Bjelica, Fenerbahçe’ye gelecek mi? Herhangi bir anlaşma söz konusu mu? Nasıl bir futbol oynatıyor? İşte sıcak gelişme ve tüm ayrıntılar...

Bjelica, Fenerbahçe ile anlaştı mı?

AJANSSPOR

Hırvatistan’da yayın yapan SATA24 gazetesi, Fenerbahçe-Bjelica iddiaları hakkında bir haber yaptı. Habere göre; Fenerbahçe ile Bjelica arasındaki görüşmelerin tıkandığını iddia etti.

Bjelica: “Fenerbahçe ile görüştüm”

Ayrıca Bjelica’nın Fenerbahçe ile ilgili bir açıklama yaptığı belirtildi. Antonio Bevanda’ya konuşan Bjelica, “Geçtiğimiz hafta Türk kulübünün liderleriyle bir görüşme gerçekleştirdim” diyerek görüşmelerin olduğunu doğruladı.

Bjelica: “İkinci bir görüşme olmadı”

Fakat; açıklamanın devamında ise Bjelica, ”Şu an için bir anlaşma yok. O günden beri yeni bir görüşme yapmadık” ifadelerini kullandı.

Prosinecki: "Bjelica, Fenerbahçe'ye gelirse başarılı olacaktır"

Nenad Bjelica ile ilgili vatandaşlarından da çarpıcı açıklamalar geliyor. Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Robert Prosinecki, “Bjelica'yı çok iyi tanıyorum. Karakteri çok iyi ve büyük bir antrenör. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır. Dinamo Zagreb'de çok iyi bir dönem geçirdi. Oradaki başarısını Fenerbahçe'de de yaşayacaktır. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasını isterim. Eğer bu gerçekleşirse çok başarılı olacaktır. Gelişime her zaman açık bir isim ve çok doğru bir karaktere sahip” yorumunu yaptı.

Bjelica kimdir? Hangi takımlarda görev aldı?

Bjelica, nasıl bir futbol oynatıyor?

Senin için hazırladığımız haberler