Blatt, ortaya konulan oyundan memnun

07.01.2018 - 15:41 | Son Güncellenme: 07.01.2018 - 15:41

Darüşşafaka Başantrenörü David Blatt, kazanmalarındaki en büyük faktörün iyi yaptıkları savunma olduğunu söyledi. 

Video - David Blatt, galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Darüşşafaka, sahasında karşılaştığı Yeşilgiresun Belediyespor’u 80 - 73’lük skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Darüşşafaka Basketbol Başantrenörü David Blatt, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sert bir mücadele olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Blatt, “İki takım da iyi rekabet etti. Giresun da çok iyi oynadı. 4. çeyreğin başında kontrolü onlar ele geçirmiş olsa da 4. periyodun sonunda Wilbekin’in geri dönmüş olması çok iyi bir haber. Wilbekin’in sakatlıktan yeni dönmesinden dolayı dakikaların kısmıştık. Kısılmış dakikalarda bile Wilbekin gerçek performansını gösterdi” şeklinde konuştu.

David Blatt, savunmada oynadıkları oyunun kazanmalarında büyük pay sahibi olduğunu aktararak, “Evet savunmamız kazanmamızdaki en iyi faktörlerden bir tanesiydi. Uzun süredir savunmada iyi iş çıkartıyoruz. Bunu yapmalıyız. Wilbekin’in yokluğunda skor potansiyelimiz düştüğünden dolayı birkaç rakibimizi düşük skorda tuttuğumuz maçlar oynadık” açıklamasını yaptı.

Darüşşafaka'nın Birleşik Amerikalı basketbolcusu JaJuan Johnson ise, iki takımın da bütün maç boyunca iyi oynadığını belirterek, 4. çeyrekte oynadıkları sert oyunla maçı kazandıklarını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler