Boateng konusunda karar Sergen Yalçın'ın

25.06.2020 - 11:02 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 11:08

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Domagoj Vida ve Kevin-Prince Boateng'e Konyaspor maçında şans verip vermeyeceği merak konusu oldu. İki futbolcu, takımla çalışmalara başladı. Ancak; Boateng konusunda belirsizlik var. Boateng, Konya maçında sahada olacak mı?

Boateng konusunda karar Sergen Yalçın'ın

DETAY HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'de 26 Haziran Cuma günü (yarın) Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmada galibiyet isteyen Beşiktaş’ta Domagoj Vida ve Kevin-Prince Boateng’in forma giyip giyemeyeceği merak konusu olmuştu. Vida ve Boateng, Konyaspor maçında sahada olacak mı? Boateng konusundaki detay ne? Son durum…

Vida ve Boateng takımla çalışmalara başladı

Beşiktaş’ta sakatlıkları nedeniyle Yukatel Denizlispor maçında kadroda yer alamayan Domagoj Vida ve Kevin-Prince Boateng, takımla çalışmalara başladı. 

Boateng konusunda karar Sergen Yalçın’ın

Her iki oyuncu, yarınki karşılaşma için teknik direktör Sergen Yalçın'dan forma bekleyecek. Bu arada, sezon sonu itibarıyla takımdan ayrılacağı gündeme gelen Boateng’in kalan maçlarda oynayıp oynamayacağına teknik direktör Sergen Yalçın karar verecek.

Boateng’in sözleşmesindeki madde neydi?

Beşiktaş ile 6 aylık periyot için 325 bin Euro karşılığında el sıkışan Boateng'in ek olarak kontratında '10 maçta ilk 11'de oynarsa sözleşmesi 1.7 milyon Euro'dan 1 yıl uzar' maddesi vardı.

Kalan maçlarda oynamak istemiyor iddiası

Bu sezon Beşiktaş'ta 5'i ilk 11'de olmak üzere 7 maçta görev yapan futbolcunun, ligde kalan 6 haftalık periyodun tamamında oynamak istemediği için söz konusu maddeyi kaldırdığı belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler