Boateng: 'Menajerim Barcelona'ya gidiyoruz deyince Espanyol zannettim'

30.04.2019 - 16:46 | Son Güncellenme: 30.04.2019 - 16:46

Barcelona'nın devre arasında Sassuolo'dan kiraladığı Kevin-Prince Boateng, transfer sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Luis Suarez'e alternatif bir golcü arayan Barcelona, Boateng'i kiralayarak futbol camiasını ters köşeye yatırmıştı. Ancak ters köşeye yatan sadece futbol camiası olmamış. Boateng de transferine inanamayanlardan.

'Sportif direktör arayana kadar inanamadım'

Sürecin çok hızlı geliştiğini söyleyen Ganalı oyuncu, "Sadece dünyanın en iyi menajerine sahibim (gülüyor). Bir gün beni aradı ve 'Inter'e karşı iyi oynaman gerek, seni izleyecekler' dedi. Ama kimin izleyeceğini söylemedi. Sassuolo'daki hocam De Zerbi de maçtan önce bana gelip iyi oynamam gerektiğini çünkü önemli bir maç olduğunu söyledi. Yani her taraftan üzerimde baskı oluşmuştu. Ama en iyi oyunumu baskı altında oynarım. O maçta sahadaki en iyi oyuncuydum. Maçtan sonra menajerim bana geldi ve 'Barcelona'ya gidiyoruz' dedi. Espanyol'u kast ettiğini düşündüm. Ama sonra hemen, 'Hayır, Barcelona'nın kendisi' dedi. İnanılmazdı. Sportif direktör beni arayana kadar inanamadım" ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki oyuncu bu sezon Barcelona formasıyla üç maçta 213 dakika forma giyerken gol ya da asist katkısı yapamadı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler