Bobo dönüyor! Türkiye'den teklif!

07.04.2017 - 15:22 | Son Güncellenme: 07.04.2017 - 15:22

AJANSSPOR  DIŞ HABER -  Sydney FC’nin futbolcusu olan Bobo’ya Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor talip oldu. Avustralya basınından John Davidson’a göre; gök mavili ekip forvetini elinde tutabilmek için mücadele edecek.

Sydney FC kulübüne 1 milyon dolara  transfer olan Brezilyalı futbolcunun bu sezon sonu kontratı bitiyor. 32 yaşındaki oyuncu, kulübüyle herhangi bir anlaşma yapmayarak imza atmaz ise transfer döneminde bonservisini elinde tutan oyunculardan biri olacak.

Süper Lig’e damga vuran golcülerden biriydi…

2016 – 2017 sezonunda Sydney FC ‘de 25 maçta 16 gol ve 4 asist kaydeden forvet oyuncusu takımın en golcü ismi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bobo, Süper Lig ekipleri Beşiktaş ve Kayserispor’da forma giydiği dönemde toplamda rakip fileleri toplam 130 golle havalandırmayı başardı.

Tecrübeli futbolcunun 9 sezon Süper Lig’de maçlara çıktığı düşünüldüğünde sezon başına 15 gol civarında bir istatistiğe sahip olduğu görülüyor.

Transfer teklifi yapıldı mı?

Antalyaspor’dan Bobo’ya resmi bir teklif yapıp yapılmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat iddialara göre ; Akdeniz ekibinin yöneticileri Bobo ile iletişime geçti.

Öte yandan Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ANFAŞ Expo Center’da transferle ilgili yaptığı açıklamada, ‘Kafamızda bazı oyuncular var ama söyleyip taraftarımızı yanlış beklentiye sokmayalım’ şeklinde görüşünü belirtti.

Aynı zamanda Avustralya basınında çıkan haberlerde Brezilya’dan bazı kulüplerin de tecrübeli futbolcuyu gözlemlediği ve transfer listesinde bulundurduğu belirtildi.

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz.

Senin için hazırladığımız haberler