Fernando Gago'dan Cristina Medina açıklaması: "Fenerbahçe'ye transferi..."

24.10.2024 - 15:14 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 15:19

Arjantin Ligi takımlarından Boca Juniors teknik direktörü Fernando Gago, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Cristina Medina hakkında açıklama yaptı.

Fernando Gago'dan Cristina Medina açıklaması: "Fenerbahçe'ye transferi..."

AJANSSPOR HABER

Arjantin Ligi ekiplerinden Boca Juniors teknik direktörü Fernando Gago, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan ve Gimnasia maçında oynatmadığı Cristina Medina hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cristina Medina bana transfer ihtimalinin olduğunu söyledi"

Arjantin Kupası çeyrek finalinde Gimnasia La Plata'yı penaltılar sonucu eledikleri karşılaşma sonrası konuşan Gago, "Cristina Medina bana transfer ihtimalinin olduğunu söyledi. Futbol açısından anlaşılabilir bir durum ve ben de onu çok iyi anlıyorum.

"Avrupa'ya gidebilmek onun hayalı"

Avrupa'ya gidebilmek onun hayalı. Ancak şimdi bazı durumlar var ve her şey olabilir. Ben elimde olanlarla yani yüzde yüz konsantre olan futbolcularla sahaya çıkacağım. Gimnasia La Plat maçında bu yüzden oynatmadım" dedi.

İlgini Çekebilir
Cristian Medina, F.Bahçe için Boca Juniors'a rest çekti!
Habere Git

Arjantinli yıldız Boca Juniors yönetimine tepkili

Bilindiği üzere 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, Boca Juniors yönetimine Fenerbahçe'den gelen transfer teklifine hala cevap verilmemesi nedeniyle tepkili olduğu iddia edilmiş ve Gimnasia maçında forma giymek istemediğini teknik direktör Gago'ya iletmişti.

Forma giymedi

Bunun üzerine Boca Juniors teknik direktörü Fernando Gago, Arjantinli yıldızı Gimnasia La Plata maçının kadrosuna aldı ancak forma şansı vermedi.

Fenerbahçe'nin teklifi

Fenerbahçe'nin, Cristian Medina için Boca Juniors'a 10 milyon Dolar bonservis, 5 milyon Dolar bonus ve sonraki satıştan %20 pay teklif etmiş ancak Arjantin kulübünün teklifi reddettiği ve daha fazla istediği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Futboldan ömür boyu men cezası almıştı! Kulüp satın alıyor
Habere Git

Bu sezonki performansı

Arjantin ekibi ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 30 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler