Transfer | Bodrum Bulgar futbolcuyu bitiriyor

Akın Ungan
15.06.2024 - 21:40 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 21:45

Süper Lig’in yeni ekibi Bodrum FK geçen sezon Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Zdravko Dimitrov’un transferinde büyük aşama kaydetti. Detaylar.

Transfer | Bodrum Bulgar futbolcuyu bitiriyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele verecek Bodrum FK, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Kadro derinliğini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Ege temsilcisi, geçen sezon Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Zdravko Dimitrov’un peşine düştü. 

Küçük pürüzler kaldı

Bonservisi Bulgar ekibi Levski Sofia’da bulunan 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bodrum FK ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Bulgar futbolcunun, küçük pürüzlerin halledilmesinin ardından imza atması bekleniyor.

18 maçta 5 gole katkı koydu

Kariyerinde Bulgaristan dışında sadece Sakaryaspor’da forma giyen başarılı sol kanat, devre arasında kiralık olarak geldiği Yeşil-Siyahlılarda ligde 18 maça çıktı ve 2 gol, 4 asist üretti. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'den Bundesliga'ya... Görüşmeler resmen başladı!
Habere Git

Bodrum’u boş geçmedi

Sakaryaspor’un sezon içerisinde en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Dimitrov, Bodrum FK filelerini de havalandırdı. Play-off finalinde Bodrum karşısına çıkan ve normal süresi 1-1 sonuçlanan karşılaşmada takımının tek golünü kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler