Bodrum FK’dan 4’üncü transfer

İsa Kethüda
21.07.2024 - 20:38 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 21:18

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele verecek Bordum FK, transferlere devam ediyor. Ege temsilcisi, Eyüpspor ile yollarını ayıran Fredy Ribeiro’yu 2 yıllığına renklerine bağladı.

Bodrum FK’dan 4’üncü transfer

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK transferlere devam ediyor. Bugüne kadar Levski Sofia’dan Zdravko Dimitrov, Bursaspor’dan Yusuf Sertkaya ve Altay’dan Enes Öğrüce’yi renklerine bağlayan Ege temsilcisi, 4’üncü imzasını attı.

Eyüp’ten geldi

Bodrum FK, son sezonda Eyüpspor’da forma giyen Fredy Ribeiro’yu renklerine bağladı. İstanbul ekibiyle yollarını ayıran Angolalı futbolcu, 2 yıllık anlaşmaya imzasını attı.

Antalyaspor’da da oynadı

2018-2019 sezonunun devre arasında Portekiz’in Belenenses takımından Antalyaspor’a transfer olarak Türkiye’yle tanışan 34 yaşındaki futbolcu, Akdeniz ekibiyle 153 maça çıkarken, 23 gol ve 21 asist üretti.

Eyüpspor ile şampiyonluk yaşadı

Geçtiğimiz sezon başında Eyüpspor’a transfer olan ve Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan deneyimli orta saha, İstanbul ekibiyle 24 maça çıkarken, 2 gol ve 8 asist üretti.

Bodrum FK, Fredy Ribeiro transferini duyurdu

Bodrum FK, Fredy Ribeiro ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz geçtiğimiz sezon Eyüpspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Fredy Ribeiro ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler