Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Transfer haberleri | TFF 1. Lig ekibi Bodrum FK, Trabzonspor’dan Ali Şahin Yılmaz ve Boran Başkan ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Gelecek sezon hazırlıkları kapsamında Transfer çalışmalarını sürdüren TFF 1. Lig temsilcisi Bodrum FK, önemli hamlelerde bulundu.
Bodrum FK'dan Ali Şahin Yılmaz ve Boran Başkan transferi
Bodrum FK, Süper Lig devi Trabzonspor’dan Ali Şahin Yılmaz ve Boran Başkan ile anlaşmaya vardığını duyurdu.
İki futbolcuyla sözleşme imzalandı
22 yaşındaki stoper oyuncusu Ali Şahin Yılmaz ile 3 yıllık, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Boran Başkan ile ise 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Boran Başkan final kadrosundaydı
Trabzonspor'un UEFA Gençlik Ligi'nde final oynadığı sezon kadrosunda yer alan Boran Başkan, 9 maçın 8'inde ilk 11'de görev aldı. Başkan, forma giydiği 8 karşılaşmada 3 gol ve 5 asistlik performans sergilerken, 5 kez de sarı kartla cezalandırıldı.
Oyuncuların geçtiğimiz sezonki performansı
Ali Şahin Yılmaz, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği İstanbulspor'da 8 maçta görev aldı.
Boran Başkan ise Trabzonspor formasıyla 4 karşılaşmada süre buldu.




