Bodrumspor'a 5-0 Yenilen Sakaryaspor'da İlker Püren Açıklama Yaptı

Akın Ungan
08.10.2022 - 17:45 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 18:24

TFF 1. Lig'de Bodurmspor ile karşılaşan Sakaryaspor, 5-0 yenildi. Farklı skorun ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren açıklama yaptı. İşte detaylar.

Bodrumspor'a 5-0 Yenilen Sakaryaspor'da İlker Püren Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında kendi evinde Sakaryaspor’u ağırlayan Bodrumspor 5-0’lık skorla farklı kazandı. Maçın ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren açıklamalarda bulundu.

"Hiç beklemediğim bir oyun ve skor"

Mağlubiyetten dolayı üzüntü yaşadığını söyleyen Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, “Burada oynadığımız oyun itibariyle hem de aldığımız sonuç itibariyle burada bu şekilde karşınızda olmaktan üzüntü duyuyorum. Hiç beklemediğimiz bir oyun ve skor. Futbolun içerisinde bunlar var ama oyunun başlama düdüğüyle birlikte en azından bir umut ve skorun lehinize çevirebileceğiniz bir oyun ortaya koyuyorsunuz." dedi.

"Ne olayın içerisine girebildik, ne oyun oynayabildik"

Püren, "Bugün kesinlikle ne olayın içerisine girebildik, ne oyun oynayabildik. Futbol adına konuşabileceğimiz açıkçası hiçbir şey yok. Neden bu şekilde inişli-çıkışlı grafik içerisinde olduğumuzu da bilmiyorum. Mental olarak maça hazır olduğumuzu düşünüyordum ama sahada işler istediğimiz gibi gitmedi. Rakip bizden çok daha fazla istedi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bodrumspor, Sakaryaspor'a gol oldu yağdı
Habere Git
İlgini Çekebilir
İsmet Taşdemir: "Attığınız zaman her şey güzel ama..."
Habere Git

"Antrenörlük hayatım boyunca ilk defa böyle bir oyun ve skor karşılaşıyorum"

Sözlerine devam eden teknik adam, "Antrenörlük hayatım boyunca ilk defa böyle bir oyun ve skor karşılaşıyorum. İnşallah bir daha böyle gün olmaz, çok üzüldüm. Maçı kaybedebilirsiniz ama oyundan konuşabiliriz. Konuşulacak bir oyunda yok” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler