Bodrum Rallisi Kurtlar Vadisi'ne döndü!

12.04.2021 - 13:36 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 18:29

Son dakika haberleri... Bodrum Rallisi'nde oyuncu Mustafa Üstündağ ile komite üyeleri arasında silahlı kavga çıktı! Peki, Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Bodrum Rallisi Kurtlar Vadisi'ne döndü!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Bodrum'da düzenlenen Ralli Kupası'nın ilk ayağında oyuncu Mustafa Üstündağ; organizasyonun komite üyeleriyle tartışmaya girişti. İddiaya göre, Üstündağ'ın ralli sırasında meydana gelen bir kazadan ötürü komite üyelerini ihmalkarlıkla yargıladığı ve iki taraf arasında çıkan sözlü tartışmanın aniden alevlenerek silahlı kavgaya dönüştüğü belirtildi.

O anların şahitlerinden bir kişi, Üstündağ'ın arkadaşı olduğu belirlenen H.G.'nin komite üyesi H.K.'yı sağ dizinden silah ile yaraladığını ileri sürdü. Oyuncu Mustafa Üstündağ ile beraberindeki 5 kişi gözaltına alındı. Peki, Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı? 

Komite üyeleri darp edildi! 

Mustafa Üstündağ'ın ralli sırasında yaşanan kazadan ötürü komite üyelerini suçlamasıyla çıkan tartışma; organizasyonu gölgeleyecek olaylar silsilesine dönüştü. Bir kolejin bahçesinde düzenlenen kupa töreni sırasında oyuncu Üstündağ; beraberindeki 5 kişiyle komite üyelerine saldırdı! O anlarda 3 komite üyesi darp edildi, bir kişi silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Kupa törenine gelen katılımcılar, kavganın büyümesi üzerine sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine durumun vahametini anlattı. Olayın sonucunda Mustafa Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi gözaltına alınırken; 3 komite üyesi hastaneye kaldırıldı.

Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşındadır?

Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977'de Mersin'de dünyaya gelmiştir. 44 yaşındadır. Kendisi gibi bir başka oyuncu Ecem Özkaya ile 2010 yılında dünya evine girmiş; geçtiğimiz yıl eşinden ayrılmıştır. Oyunculuk kariyeri boyunca onlarca dizi ve filmde boy gösteren Üstündağ, asıl çıkışını Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle yapmış; buradaki "Muro" karakteriyle film teklifleri bile almıştır. Peki, Mustafa Üstündağ hangi filmlerde oynadı?

Mustafa Üstündağ, oyunculuk eğitimini nereden aldı?

Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Henüz beş yaşındayken ablasını kaybetti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği ve MSM Oyuncuları sahnelerinde rol aldı. Yılan Hikayesi dizisiyle ilk kez kameralar karşısına geçti.

Mustafa Üstündağ hangi dizilerde oynadı?

  • Yedi Numara
  • Cennet Mahallesi
  • Emret Komutanım
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem
  • Çukur
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • Tehlikeli Karım

Mustafa Üstündağ hangi filmlerde oynadı? 

  • Aman Reis Duymasın
  • Gulyabani
  • Uzun Hikaye
  • Bu Son Olsun

TOSFED'den ilk açıklama

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), "Rally Bodrum"un ödül töreninden sonra ralli merkezine gelerek saldırıda bulunan kişilere emniyet güçlerinin hemen müdahale ettiğini ve yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

TOSFED'den yapılan açıklamada, "Federasyonumuza bağlı tescilli organizatör kulüplerimizden Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından 10-11 Nisan tarihlerinde Bodrum-Muğla arasında düzenlenen Bodrum Rallisi'nin (Rally Bodrum) ödül töreninin tamamlanmasının ardından birkaç kişiden oluşan bir grup, 'yoldan çıkan bir ekibin üyelerine müdahale edilmediğine' dair asılsız bir ihmal iddiası üzerine ralli merkezine gelerek organizasyon görevlilerine önce sözlü, sonra da fiili olarak saldırmış, kulüp yöneticilerimiz ile bir güvenlik görevlisini darp etmiş ve kendi grupları içinde yer alan bir kişiyi silahla yaralamıştır." ifadeleri kullanıldı.

"Yasal süreç başlatılmıştır..."

"Emniyet güçlerimiz yaşanan bu üzücü olaya hemen müdahale etmiş ve akabinde yasal süreç başlatılmıştır." denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak yaralanan kulüp yöneticilerimiz ve güvenlik görevlisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir; yasal sürece müdahil olup, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildirir ve olayla ilgili olarak destek ve ilgilerini esirgemeyen başta Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı olmak üzere Bodrum Kaymakamımız Sayın Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ve tüm mülki erkan yöneticilerimiz ile ilk andan itibaren gerekli müdahaleyi yapan tüm emniyet kuvveti mensuplarımız ve sağlık personelimize şükranlarımızı sunarız. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Senin için hazırladığımız haberler