Bodrum'da çocuk ve gençlere yönelik judo eğitimi başladı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Bodrum'da çocuk ve gençlere yönelik judo eğitimi başladı

Son 5 Haber

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal'dan transfer müjdesi

Türkiye-Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'den Fred'in yerine sürpriz transfer! Lukaku'nun milli takımdan arkadaşı için görüşmeler başladı

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
Muğla (AA) - Muğla'da Bodrumspor, başarılı judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenledi.
Bodrumspor bünyesindeki çocuk ve gençlerden oluşan 30 kişinin, haftanın iki günü ücretsiz alacağı kurs Bitez Gençlik Merkezi'nde başladı.
Eğitim alan sporcuların, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Bodrum'u temsil etmesi hedefleniyor.
Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı ve Bodrum Judo Konseyi Üyesi Kaya Muzaffer Ilıcak, Bodrum'dan şampiyonlar çıkarmak istediklerini belirtti.
Bodrumspor bünyesinde judo şubesini açtıklarını vurgulayan Ilıcak, "Başlangıçta 5 sporcumuz vardı, şu an 30 sporcuya ulaştık. Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerini kullanıyoruz. Hayırseverlerimizin aracılığıyla sporcularımıza kıyafetlerimizi alacağız. Hedefimiz Bodrum'dan başlayarak bütün ülkeye judoyu yaymak." ifadelerini kullandı.
Eğitim alanlardan 13 yaşındaki Cemal Afşin de Antalya'dan gelerek Bodrumspor'un akademisinde yer aldığını ve olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediğini bildirdi.