Bodrumspor - Bandırmaspor: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
23.10.2022 - 15:07 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 15:16

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ile Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller, maç özeti ve iki takımın ligdeki puan durumu...

Bodrumspor - Bandırmaspor: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleden kazanan çıkmadı. Ligin yeni ekibi Bodrumspor ile Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı.

Bodrum 2. sıraya yükseldi

Bandırmaspor ile kendi evinde berabere kalan Bodrumspor, geride kalan 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bodrum temsilcisi 10. hafta itibarıyla topladığı 18 puan ile TFF 1. Lig'in 2. sırasına yükseldi.

Bandırmaspor 9. oldu

Bodrum deplasmanından 1 puan çıkaran Bandırmaspor ise Spor Toto 1. Lig'in 9. sırasında bulundu. Çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan takım 13 puan topladı.

Perdeyi konuk ekip açtı

Bandırmaspor, maçın 38. dakikasında öne geçmeyi başardı. Ön alanda yapılan baskı sonucu topu kapan Mehmet, ceza sahasındaki Dembele'yi hemen topla buluşturdu. Dembele topu penaltı noktasının sağında kontrol edip, sağ ayağıyla uzak köşeye sert ve düzgün vurdu, meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu.

5 dakika sonra cevap geldi

Ev sahibi ekip Bodrumspor, Dembele'nin golüne 5 dakika sonra cevap verdi. Mücadelenin 43. dakikasında sahneye çıkan Samet skora eşitlik getirdi. Bodrumspor'un ön alanda çok adamla geliştirdiği atakta yaya doğru gelen topu Recep kontrol edip vurmak istedi. Savunmadan seken top ceza sahası sağ çaprazına açıldı. O bölgede topu önünde bulan Samet, yatarak sağ ayağı ile uzak köşeye sert vurdu, top ağlara gitti.

Senin için hazırladığımız haberler