Bayburt Özel İdarespor - Bodrumspor: 0-3 (Maç Sonucu Özet)

Akın Ungan
24.05.2022 - 17:33 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 17:41

TFF 2. Lig play-off yarı finalinde Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor karşılaştı. İlk maçı 3-1 alan Bodrumspor, deplasmanda da 3-0 yendi ve finale çıktı.

Bayburt Özel İdarespor - Bodrumspor: 0-3 (Maç Sonucu Özet)

AJANSSPOR HABER

TFf 2. Lig play-off yarı final mücadelesinde Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Zorlu yarı final eşleşmesinin ilk maçını Bodrumspor kendi evine 3-1 kazanmayı başarmıştı. Bodrumspor, rövanş maçında da Bayburt Özel İdarespor deplasmanından 3-0 galibiyet ile ayrıldı.

Bayburt Özel İdarespor tribünlerinden kareografi

Bayburt Özel İdaresporlular, kritik maç öncesi tribünlerde güzel görüntüler izletti. Taraftar, maç öncesinde yaptığı kareografi ile dikkat çekti.

Kritik maç öncesi gerginlik

Kritik rövanş maçı henüz başlamadan gerginliğini hissettirdi. Karşılaşma öncesi ısınan Bodrumspor oyuncuları ile Bayburt Özel İdarespor oyuncuları arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginlik tribünlere de sıçrarken, sahaya yabancı madde atıldı.

Bodrumspor finalde!

Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor arasında oynanan yarı final rövanş maçı Celal, Burhan Eşer ve Berk Ünsal'ın golleri ile Bodrumspor galibiyetiyle sona erdi. Bodrumspor, TFF 2. Lig play-off finaline yükselmeye hak kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler