Bodrumspor, Umar Aminu'yu Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
07.01.2023 - 11:16 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 11:31

Son dakika | TFF 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor transfer listesine Çaykur Rizespor'dan ayrılan Umar Aminu'yu aldı. Umar Aminu'nun performansı ve detaylar.

Bodrumspor, Umar Aminu'yu Transfer Listesine Aldı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bodrumspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dever Orgill ile sözleşme imzalayan takım, kadrosuna yeni oyuncuları katmayı hedefliyor.

Bodrumspor Umar Aminu ile temasa geçti

Bodrumspor, kanat oyuncusu Umar Amini'yu gündemine aldı. Geçen sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giyen ancak bu sezonun ilk yarısını kulüpsüz geçiren Nijeryalı oyuncuyla temasa geçen yönetimin transferde önemli mesafe katteği bildirildi.

İsmet Taşdemir transfere sıcak bakıyor

Teknik direktör İsmet Taşdemir, 27 yaşındaki oyuncuya sıcak bakıyor. Umar Aminu ile anlaşma sağlanırsa, Nijeryalı futbolcu Bodrumspor forması giyecek.

İlgini Çekebilir
G.Saray ve Adana Demir'den transfer atağı! Rakip Premier Lig'de...
Habere Git

Camara ve Sekidika ile görüşmeler sürüyor

Orgill'le sözleşme imzalayan Bodrumspor, Aminu ile birlikte iki oyuncuyu daha gündeminde bulunduruyor. TFF 1. Lig ekibi, Idrissa Camara ve Jesse Sekidika ile görüşmelerini sürdürüyor.

Aminu geçen sezon 28 maça çıktı

Ülkemizde ilk olarak Samsunspor forması giyen deneyimli futbolcu, Ankaraspor ve Çaykur Rizespor'da top koşturdu. Geçen sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la 28 maça çıkan Nijeryalı 1369 dakika sahada kalıp 1 gol ve asistle oynadı. 

Idrissa Camara'nın bu sezonki performansı

Ümraniyespor'dan Dijon'a bedelsiz olarak giden Idrissa Camara, bu sezon 16 maçta forma giydi. 24 yaşındaki sol kanat, gol ya da asist katkısında bulunamazken, 2 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'dan transfer harekatı! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Jesse Sekidika'nın bu sezonki performansı

Sezon başında Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan Jesse Sekidika, bu sezon çıktığı 11 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı. 26 yaşındaki sağ kanat, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Sekidika, 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler