Bodrumspor U19 Türkiye şampiyonu!

26.04.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 22:53

Bodrumspor, A takımın 1. Lig yolunda play-offları garantilemesinin ardından rakiplerine göre daha genç bir yaş grubuyla mücadele etmesine karşın Türkiye şampiyonu oldu.

Bodrumspor U19 Türkiye şampiyonu!

AJANSSPOR HABER

Öztürk ailesinin hisselerini satın almasıyla birlikte hem A takımda hem de alt yapıda önemli bir çıkış yakalayan Bodrumspor, ilk kupasını kazandı. İşte tüm detaylar...

A takımın 1. Lig yolunda play-offları garantilemesinin ardından alt yapısına ciddi bir yatırım yapılan Bodrumspor, rakiplerine göre daha genç bir yaş grubuyla mücadele etmesine karşın Türkiye şampiyonu oldu. Ege temsilcisi, 2021-2022 sezonu U19 Bölgesel Gelişim Ligi Finali'nde Karşıyaka'yı penaltılarla 4-1 mağlup ederek ilk yılında ipi göğüslemeyi başardı.

Normal süresi; Karşıyaka'dan Efekan Kıran, Mustafa Durgun, Bodrumspor'dan Emre Özsarı (K.K.) ve Kadir Arslan'ın golleriyle 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Penaltı atışlarında Bodrumspor’da İsmail Tarım, Apti Mert Çayır, Arda Çetin ve Adem Metin Türk başarılı olurken, kupanın sahibi oldu.


Bir dönem Antalyaspor Başkanlığı da yapan Bodrumspor’un sahiplerinden Ali Şafak Öztürk takımı yalnız bırakmadı. Öztürk, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yer alan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelenin ardından şampiyon takımla fotoğraf çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler