Bodrumspor'a büyük müjde! Yeni stadyum yapılıyor

Cüneyt Muharremoğlu
02.12.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 13:46

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen asbaşkan Zeynel Kılıç, Bodrumspor'a yeni stat ve spor kompleksi yapılacağını açıkladı.

Bodrumspor'a büyük müjde! Yeni stadyum yapılıyor

AJANSSPOR HABER

Tarihinde ilk kez bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, 14 maç sonunda aldığı 22 puanla 8. sırada bulunuyor. Yeşil beyazlılar, iç saha maçlarını 5000 kişilik Bodrum Stadı'nda yapıyor.

Stadyumda tadilat yapılamıyor

Süper Lig için iddialı olan Bodrumspor’un şehir stadı yetersiz kalıyor.  Stadın altındaki tarihi hipodrom dolayısıyla tadilat yapılamaması yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme

Bodrumspor Asbaşkanı Zeynel Kılıç, sorunun aşılamaması üzerine Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
Niğde Stadyumu'nda ilk kazma vuruldu
Habere Git

"Bodrum'da gençlerin spor yapacak yeri yok"

Bodrum'da gençlerin spor yapacak bir yeri bulunmadığını Cumhurbaşkanı'na ileten Kılıç, Bodrumspor'a stadyum ve diğer branşlar için spor kompleksinin yapılması talebini dile getirdi. Bodrumspor'un başarı hiyakeyisi de anlatan Kılınç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir sunum yaptığı öğrenildi.  

Müjdeyi sosyal medyadan duyurdu 

Bodrumspor Asbaşkanı Zeynel Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir Bodrum Stadyumu için talimat verdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

"Bodrumspor'a başarı diledi"

Zeynel Kılıç, "Bodrumsporumuzu temsilen Cumhurbaşkanımızla bugün Ankara’da görüşme olanağım oldu. Kendilerine Bodrumsporumuz ile ilgili Rıza başkanımızla görüşme öncesi yaptığımız istişarelerdeki konu başlıklarını detaylı bilgi olarak aktardım. Bodrumspor’u takip etiğini ve başarılarımızın devamını diledi" dedi. 

İlgini Çekebilir
TFF Tahkim Kurulu’ndan Çorum Stadyumu’na tam not
Habere Git

"Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi"

Mevcut stadın durumu hakkında bilgi verdiğini belirten Zeynel Kılıç açıklamasına şöyle devam etti: "Stadımızın dünya markası Bodrumumuza yakışmadığını ve yeni stadyum için kulübümüz adına kendilerinden yardım talebinde bulundum. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan Bey’i çağırıp gerekenlerin yapılması talimatını verdi."

"Yeni stadımıza yakında kavuşacağız"  

Zeynel Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştü. Kılıç, "Bakanımız 2 hafta içinde Bodrum'a gelerek incelemelerde bulunacak. Hayırlısıyla inşallah yeni stadımıza yakında kavuşacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler