Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Altınordu maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
11.12.2022 - 21:53 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 21:59

Spor Toto 1. Lig'de konuk olduğu Altınordu'yu 2-0 mağlup eden Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Altınordu maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1'inci Lig'de play-off mücadelesi veren Bodrumspor deplasmanda düşme hattında yer alan Altınordu'yu 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altınordu karşısında maça çok iyi başladıklarını ve hedefledikleri sonucu aldıklarını dile getirdi.

"Farka gidebilirdik"

Baskılı oyunlarının neticesinde 2 gol bulduklarını belirten Taşdemir, "Rakibe kendi ayağımızla 2 pozisyon verdik. İkinci yarı farka gidebilirdik." dedi.

"Çok net pozisyonlar kaçtı"

Karşılaşmanın heyecan içerisinde geçtiğini ve kaçan pozisyonlara dikkat çeken Taşdemir, "Özellikle Koray (Kılınç) girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçtı." dedi.

Altınordu'yu yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Taşdemir, "Hedeflediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynadık. Neticesinde 3 puanı aldık." dedi.

"Ayağına ve yüreğine sağlık"

Son olarak futbolcularına verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür eden Taşdemir, "Bizim için kritik bir 3 puandı. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncu arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık." şeklinde konuştu.

Bu sonucun ardından Bodrumspor üst üste 2. galibiyetini elde etti ve 28 puana yükseldi. Altınordu'nun puan hasreti ise 7 maça çıkarken 12 puanda kaldı

Bir sonraki maçta Altınordu deplasmanda Erzurumspor'a konuk olacak. Bodrumspor ise sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler