Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Boluspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
05.11.2022 - 17:25 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 17:27

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Dyorex Boluspor'u 1-0 mağlup eden Bodrumspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, göze hoş gelen futbolla kazandıklarını söyledi.

Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Boluspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Boluspor'u 1-0 yendi. Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Bodrumspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu.

''Maçın zorlu geçeceğini önceden tahmin ettik"

Taşdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Maçın zorlu geçeceğini önceden tahmin ettik. Bütün önlemleri ona göre almıştık. Rakibimiz özellikle deplasmanlarda çok iyi oynayan bir takım. Gol yediğinde farklı reaksiyon veren, gol yemediğinde farklı oynayan dolayısıyla da skora göre çok farklı direnç gösterebilen bir rakibimiz vardı." diye konuştu.

"Çok pozisyona girdiğimiz için memnunum"

Takımın oyununun her geçen gün üst seviyeye çıktığına işaret eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Ne kadar rakipler bizi engellemeye çalışsa dahi bence göze hoş gelen zevkli oyunumuzu bugün yine gösterdik. Çok pozisyona girdiğimiz için memnunum. Kazanmak bugün bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyum. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum çok iyi bir oyun çıkarttılar."

Senin için hazırladığımız haberler