Adanaspor, Abdurrahman Canlı'yı Kiralık Olarak Transfer Etti

Orhan Gülek
20.01.2023 - 17:12 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 17:19

Son dakika transfer haberleri... Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, orta saha oyuncusu Abdurrahman Canlı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. İşte detaylar

Adanaspor, Abdurrahman Canlı'yı Kiralık Olarak Transfer Etti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig ekibi Adanaspor transfer çalışmalarına başladı. Turuncu-beyazlı ekip, daha önce Ajansspor'un duyurduğu orta saha oyuncusu Abdurrahman Canlı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Canlı, kiralık olarak transfer edildi

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Akdeniz ekibi, Bodrumspor'da forma giyen 25 yaşındaki Abdurrahman Canlı ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Abdurrahman Canlı'nın performansı

Abdurrahman Canlı, bu sezon Bodrumspor formasıyla Spor Toto 1. Lig'de 7, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bir maç görev aldı.

İlgini Çekebilir
Adanaspor'dan orta sahaya takviye
Habere Git

Adanaspor, Hakan Yeşil ile yollarını ayırdı

Öte yandan Adanaspor, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakan Yeşil ile yollarını ayırdı. Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklama, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Yeşil ile anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Hakan Yeşil'e kariyerinde başarılar dilendi. Genç orta saha oyuncusu, sezon başında Trabzonspor'dan 1 yıllığına kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler