Boey, Real Madrid'e gidiyor mu? Açıkladı...

Eren Tuncay
12.10.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 14:12

AS gazetesi muhabiri Manu de Juan, Radyospor'a bağlanarak Sacha Boey'in Real Madrid'e, Eden Hazard'ın Galatasaray'a transfer ihtimalini değerlendirdi.

Boey, Real Madrid'e gidiyor mu? Açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

İspanya'nın en çok satan spor gazetesi AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de Juan, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey ve Edin Hazard'ın sarı kırmızılılara transfer olasılığı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Boey, Real Madrid'e gidecek mi?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Manu de Juan, ''Sacha Boey çok genç ve geleceği olan bir futbolcu; ancak şu anda Real Madrid'in transfer gündeminde değil. Real Madrid'de sağ bek olarak oynayan çok sayıda futbolcusu var. Carvajal, Odriozola, gerektiğinde Lucas Vazquez oynuyor; ayrıca Ancelotti, Nacho ve Rudiger'i de zaman zaman sağ bek oynatabiliyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray hücumda fark attı!
Habere Git

Sacha Boey performans arttırdı

Galatasaray'ın genç futbolcusu, geçtiğimiz sezon geldiğinde hem sakatlık sorunları hem de uyum sorunuyla beklenen performansı gösterememişti. Hatta geçtiğimiz yaz sezonunda takımdan ayrılma durumu bile gündeme gelen Boey, Okan Buruk yönetiminde ilk 11'in vazgeçilmez ismi olurken, gösterdiği performanslarla göz doldurdu.

"Hazard, 15 milyon Euro kazanıyor"

Eden Hazard'ın Galatasaray'a transferi için ise Juan, ''Real Madrid yönetimi, Hazard'ın devre arasında gitmesini tercih ediyor. Uzun süren sakatlıklar, sakatlık sonrası form sorunu, onun isteneni veren oyuncu olmasının önüne geçti. Real Madrid, kiralık tekliflerine de sıcak bakıyor; maaşının yarısının ödenmesi koşuluyla. Hazard yılda net 15 milyon Euro kazanıyor. Elbette koşullarını sağlamayı vadeden kulübe transferi söz konusu olabilir'' şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a yeni antrenör geldi! Duran Top...
Habere Git

Erden Timur'un hayaliydi

Mertens, Icardi, Torreira ve Mata gibi yıldızların transferinde başrol oynayan Erden Timur’un geçtiğimiz ay bir açıklamasında işaret ettiği iki ismin Manchester United’dan Cristiano Ronaldo ve Real Madrid’den Eden Hazard olduğu ortaya çıkmıştı. Timur'un Hazard ile iki görüşme yaptığı ancak futbolcunun takımda kalacağının belirtildiği öğrenilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler