Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun Listesindeki Boğaç Göncü Kimdir?

Akın Ungan
22.04.2022 - 17:07 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 17:15

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesindeki Boğaç Göncü kimdir? Boğaç Göncü kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte detaylar.

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun Listesindeki Boğaç Göncü Kimdir?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim süreci başladı. Camiada başkanlığa aday olduğunu açıklayan isimler, Metin Öztürk ile beraber Eşref Hamamcıoğlu oldu. Hamamcıoğlu'nun 10 kişilik yönetim kurulu listesinde ise Boğaç Göncü bulunuyor. Peki Boğaç Göncü kaç yaşında ve kimdir? Boğaç Göncü ne iş yapar? Tüm detaylar haberimizde...

Boğaç Göncü kimdir ve ne iş yapar?

Boğaç Göncü, Galatasaray Lisesi ve İTÜ İşletme Fakültesi, İşletme Mühendisliği mezunudur. Koçfinans, Turkcell, Türk Telekom ve sahibinden.com şirketlerinde pazarlama alanında üst düzey yöneticilikler yapmıştır. Hub GSYD A.Ş'nin Genel Müdürlüğü'nü yapmaktadır.

Ekipleri ile Mixx Awards, Stevie, Felis, Kristal Elma gibi pek çok ödül kazanmış ve Capıtal - Türkiye'nin En Başarılı 30 Pazarlama Yöneticisi (2017), Fortune TR - Türkiye'nin Etkin 50 Pazarlama Yöneticisi (2018) arasında yer alan Boğaç Göncü, 2018'de Stevie Business Awards International'dan da Marketing Executive of the Year ödülü almıştır.

Linsanslı olarak yüzme (GSSK), basketbol (GSSK ve GSL) ve kayak (GSL) sporları ile ilgilenmiştir. İngilizce ve Fransızca bilen Boğaç Göncü, Yönetim Kurulu'nda pzarlama faaliyetleri ve stratijilerinden sorumlu olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler