Bogdan Bogdanovic'ten Fenerbahçe itirafı

Özgür Koç
24.07.2024 - 14:36 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 14:53

Kariyerini NBA takımlarından Atlanta Hawks'ta sürdüren Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic, formasını giydiği Fenerbahçe ile ilgili itirafta bulundu. İşte detaylar...

Bogdan Bogdanovic'ten Fenerbahçe itirafı

AJANSSPOR - HABER

2014-2017 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giyen 31 yaşındaki Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic ülkesinde RTS Oko’ya açıklamalarda bulundu.

"İlk kız arkadaşınızın olması gibi bir şey"

Eurohoops'un derlediği habere göre, “NBA’e gittiğim için mutluydum ama Partizan’a imza attığımda daha da mutluydum. Bu ilk kız arkadaşınızın olması gibi bir şey" ifadelerini kullanan Bogdanovic, Fenerbahçe‘de de ilk sezonunda yaşadığı zorluğa değindi. Bogdan Bogdanovic şu açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe’de ne yapacağımızla ilgilenmiyordum"

Fenerbahçe‘de başlarda tam olarak bu problemi yaşadım, oldukça zorluydu. Duygusal olarak Partizan’a bağlıydım. Sürekli onları takip ediyor, ne yaptıklarına bakıyordum. Kelimenin tam anlamıyla Fenerbahçe’de ne yapacağımızla ilgilenmiyordum. İlk sezonumda tüm kupaları kazanmamızın ardından biraz daha akıllandım. Sonuçta Fenerbahçe’deydim ve olabildiğince kendimi buraya adamak zorunda olduğumu fark ettim.”

Fenerbahçe'de 4 kupa kazandı

NBA macerasına 2017’de Sacramento Kings ile başlayan Bogdanovic, 2020’den bu yana Atlanta Hawks forması giyiyor.

Bogdan Bogdanovic, ülkemizde 2014-17 arasında Fenerbahçe formasıyla boy göstermişti. Sırp oyuncu, sarı-lacivertli forma altında 1 EuroLeague, 2 Türkiye Basketbol Süper Ligi, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler